Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Καρέ καρέ ο βιασμός και η φριχτή δολοφονία μιας 15χρονης σε ένα άδειο σταθμό τρένου (ΣΚΛΗΡΟ Video)


Οι εικόνες κάνουν τον τηλεθεατή να ανατριχιάζει. Το βίντεο δεν έχει ήχο και δεν ακούγονται οι ικεσίες και οι κραυγές της 15χρονης, την ώρα που...
ο βιαστής της την δολοφονούσε. 

Η 15χρονη Γιεκατερίνα μόλις είχε φτάσει με τον αδελφό της στο σιδηροδρομικό σταθμό του Σότσι. Κατέβηκαν από το τρένο και εκείνος, την ρώτησε εάν θέλει να τον ακολουθήσει έξω από τον σταθμό για να πάνε να δούνε τη Μαύρη Θάλασσα.

Το Σότσι είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ανατολική παραλία της Μαύρης Θάλασσας κοντά στα βουνά του Καύκασου και θεωρείται ως η μακρύτερη πόλη της Ευρώπης. Η θάλασσα και τα ψηλά βουνά που δεσπόζουν δημιουργούν ένα πανέμορφο θέαμα που προσελκύει τους επισκέπτες.


Τα δυο αδέλφια επέστρεφαν από μια καλοκαιρινή κατασκήνωση και θα περίμεναν να πάρουν το επόμενο τρένο, την ανταπόκριση για την πόλη τους. Η 15χρονη δεν ήθελε και είπε στον αδερφό της πως θα τον περιμένει στον σταθμό.

Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι λόγω της ώρας, σχεδόν ξημέρωνε, ο σταθμός ήταν άδειος από κόσμο. Η Γιεκατερίνα κάθισε σε μια γωνία και περίμενε. Ξαφνικά άκουσε ήχους από βήματα που ανέβαιναν τις μεταλλικές σκάλες του σταθμού προς την αποβάθρα. Το μυαλό της πήγε στο κακό και ανατρίχιασε, γρήγορα όμως έδιωξε την κακιά αυτή σκέψη.


Κάποιος μεσήλικας ανέβηκε στην πλατφόρμα. Η Γιεκατερίνα σηκώθηκε και άρχισε να βηματίζει πάνω κάτω, ενώ συνέχεια κοίταζε το μικρό ρολογάκι στο χέρι της και προσμονούσε να εμφανισθεί ο αδερφός της.

Ξαφνικά ο μεσήλικας άρχισε να την πλησιάζει. Η Γιεκατερίνα ένα φοβισμένο κοριτσάκι σε έναν άδειο σταθμό κατευθύνθηκε σε μια γωνία. Ο άνδρας πλέον είχε γίνει απειλητικός. Της έκλεισε το δρόμο και την έπιασε με βία από το χέρι. Η Γιεκατερίνα άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Δεν την άκουγε κανείς. Ακόμη και ο αδερφός της βρισκόταν μακριά.

Ο άνδρας περνάει το χέρι του επάνω από τους ώμους της. Φαίνεται να της λέει κάτι και στη συνέχεια τραβάει το μικρό κορίτσι προς κάποιο άλλο σημείο του σταθμού κοντά στις ράγες όπου δεν θα μπορεί να τον δει κάποιος. Η Γιεκατερίνα ακολουθεί με τα πόδια της να τρέμουν και να σέρνονται στο έδαφος. Δεν είχε την δύναμη να τον απωθήσει.

Ο μεσήλικας με μια αστραπιαία κίνηση την ξαπλώνει κάτω, πέφτει απάνω της και αρχίζει το αποτρόπαιο και φρικτό έργο του. Η Γιεκατερίνα αντιδρά, ουρλιάζει και εκλιπαρεί. Του ζητά να σταματήσει. Τότε εκείνος πιάνει ένα βαρύ αντικείμενο που βρισκόταν δίπλα στα πεσμένα κορμιά τους και αρχίζει να την κοπανάει με μανία στο κεφάλι.


Τη βιάζει και ταυτόχρονα συνθλίβει το κεφάλι της. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά. Μια δυο τρεις… τη χτυπά επανειλημμένα. Αιμόφυρτη και σχεδόν αναίσθητη, σηκώνει το κορμί της και τη μεταφέρει δίπλα, ανάμεσα σε κάτι ψηλά αγριόχορτα. Εκεί ολοκληρώνει το αποτρόπαιο έργο της. Το τελευταίο πράγμα που καταγράφει η κάμερα ασφαλείας είναι το πόδι της Γιεκατερίνα να σηκώνεται ψηλά σαν μια ύστατη προσπάθεια αντίστασης, και να πέφτει άψυχο στο χώμα.

Η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, βιασμένη και δολοφονημένη. Ο αδερφός της Γιεκατερίνα έφτασε λίγη ώρα αργότερα. Ανέβηκε τα σκαλιά του σταθμού και το βλέμμα του διασταυρώθηκε με εκείνο ενός μεσήλικα ο οποίος κατέβαινε από την άλλη πλευρά σχεδόν τρέχοντας.

Έψαξε να βρει την αδελφή του, ο ήλιος είχε αρχίσει να ανατέλλει. Δεν την έβρισκε. Κατέβηκε στην κάτω πλατφόρμα και είδε ίχνη αίματος. Τα ακολούθησε προς κάτι ψηλά αγριόχορτα…


Η αστυνομία της πόλης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει το δολοφόνο και ελπίζει πως με το βίντεο και την περιγραφή του αδερφού της Γιεκατερίνα σύντομα θα τον εντοπίσει.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs