Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το Μπατακλάν 8 μήνες μετά:Έβγαζαν μάτια, έκοβαν όρχεις και βίαζαν!


Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για το μακελειό που προκάλεσαν στο θέατρο Μπατακλάν, στο Παρίσι, πριν 8 μήνες οι τζιχαντιστές, κατά τη διάρκεια ροκ συναυλίας.

Όπως αναφέρει η ...
εφημερίδα Daily Star δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες που αποδεικνύουν ότι πολλά από τα θύματα βασανίστηκαν και βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στο θέατρο. Αρχικά η γαλλική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι δεν διαπιστώθηκαν βασανισμοί και ότι οι τζιχαντιστές δεν έφεραν πάνω τους μαχαίρια κλπ εκτός από πιστόλια και άλλα πυροβόλα όπλα.

Οι μαρτυρίες όμως που πλέον βλέπουν το φως της δημοσιότητας διαψεύδουν την συγκεκριμένη εκτίμηση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα βασανιστήρια δεν τα χωράει ανθρώπου νους και θυμίζουν τις πιο εφιαλτικές ταινίες τρόμου.

Όπως κατέθεσε μάλιστα ο επικεφαλής των ερευνών Georges Fenech, στην εξεταστική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, επικαλούμενος τις μαρτυρίες θυμάτων και συγγενών και την ηλεκτρονική απομαγνητοφώνησή τους διάρκειας 200 ωρών, στο Μπατακλάν βρέθηκαν πτώματα που ήταν διαμελισμένα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας πατέρας δήλωσε ότι βρήκε τον γιο του ξεκοιλιασμένο και με τους όρχεις στο στόμα του! Σε άλλες περιπτώσεις οι τζιχαντιστές έβγαλαν τα μάτια των ομήρων, ενώ αποκαλύφθηκαν και βιασμοί γυναικών μέσα στο θέατρο ή μαχαιρώματα στα γεννητικά τους όργανα.




Ορισμένες φορές μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του ερευνητή Christian Saint, μερικά από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μπατακλάν ήταν σε τέτοιο βαθμό ακρωτηριασμένα από τις εκρήξεις και τα όπλα που ήταν αδύνατο να «συναρμολογηθούν». Σε άλλες περιπτώσεις βρέθηκαν θύματα αποκεφαλισμένα και ξεκοιλιασμένα…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs