Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΔΕΙΑΖΕΙ η Αθήνα! ΦΕΥΓΟΥΝ οι αδειούχοι του Αυγούστου-Κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμιο, ΚΤΕΛ


Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή το μεσημέρι η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, οι οποίοι εγκαταλείπουν την Αθήνα με ...
κάθε μέσο.

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το πρωί της Παρασκευής μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, θα αποπλεύσουν από τον Πειραιά και τη Ραφήνα, περισσότερα από 100 πλοία, με τελικούς προορισμούς τα νησιά του Αιγαίου, του Αργοσαρωνικού αλλά και την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα Σάββατο θα αναχωρήσουν 24 πλοία, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας άλλα 12.

Για αύριο Κυριακή είναι προγραμματισμένες 26 αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά και άλλες 15 από την Ραφήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πληρότητα στις περισσότερες περιπτώσεις ξεπερνάει το 80%.





Στο πόδι και η Τροχαία

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι άντρες της Τροχαίας Αττικής για την ομαλή έξοδο των εκδρομέων. Από χθες το απόγευμα υπάρχει αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο έντονο πρόβλημα.

Όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, χθες, μέσα από τη συχνότητα του «Πρακτορείου 104,9» ο Αστυνομικός Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος, εκτίμησε ότι θα υπάρξει αυξημένη κίνηση στους δρόμους έως και το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως επεσήμανε, οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν στη Χαλκιδική πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι στην εθνική Θεσσαλονίκης -Μουδανιών είναι ελάχιστες οι δυνατότητες εκτροπής κυκλοφορίας από παρακαμπτήριες οδούς, επομένως πρέπει να δείξουν σύνεση και υπομονή.


Αυξημένη κατά 50% η κίνηση στα ΚΤΕΛ

Τεράστια αύξηση, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, παρατηρείται και σε ορισμένους προορισμούς των ΚΤΕΛ, με τους σταθμούς του Κηφισού και της Λιοσίων να παρουσιάζουν έντονη κίνηση. Πολλές είναι οι περιπτώσεις, που η πληρότητα των λεωφορείων αγγίζει το 100%

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs