Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ένα αταίριαστο ζευγάρι που γνωρίστηκαν παράδοξα


Αυτή 71, αυτός μόλις 17 και μάλιστα γνωρίστηκαν με παράδοξο τρόπο. Η πρώτη επαφή ήταν στο νεκροταφείο στην κηδεία του...
γιου της 71χρονης και μέσα σε 3 εβδομάδες παντρεύτηκαν.

«Το σeξ με την Αλμέδα, είναι ονειρικό. Δεν το έχω ξανασυναντήσει με καμία άλλη γυναίκα. Ένα χάδι της με απογειώνει» είπε ο Γκάρι που απολαμβάνει μεθυσμένος από έρωτα το κορμί της γυναίκας που θα μπορούσε να είναι και… γιαγιά του. Η ίδια η Αλμέδα θα συμπληρώσει: «Δεν έχω ξανανιώσει έτσι με κανέναν άλλον άνδρα». Σιγά σιγά άρχισαν να αποκαλύπτουν πράγματα για τη ζωή τους. Ο Γκάρι είπε πως η προηγούμενη σχέση του ήταν μια 77χρονη η οποία όμως δεν κατανοούσε τις ανάγκες του και αναγκάστηκε να χωρίσει μαζί της.

Η 71 ετών Αλμέδα Ερέλ, είχε πάει στο νεκροταφείο για να πει το τελευταίο αντίο στον 45χρονο γιο της που πέθανε από ανίατη ασθένεια. Κατά τη διάρκεια της τελετής το υγρό από τα δάκρυα μάτι της, έπεσε σε έναν άνδρα που είχε σκυμμένο το κεφάλι και πενθούσε και εκείνος, κοντά στο φέρετρο του παιδιού της.


Δεν μπορούσε να προσδιορίσει την ηλικία του, αλλά σίγουρα φαινόταν αρκετά μικρός. Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός με το περίεργο μούσι, πήγε κοντά της για να τη συλλυπηθεί. Την αγκάλιασε περισσότερο σφιχτά από το τυπικό, την ασπάστηκε και τα χείλη του ψιθύρισαν στον αυτί της, πόσο λυπάται για την απώλεια που βιώνει.

Η γυναίκα ξύπνησε στα σπλάχνα της 71χρονης που παρά τη λύπη της ρώτησε τον νεαρό το όνομα του και ανερυθρίαστα αφού της είπε ότι τον λένε Γκάρι Χαρντουικ, έκλεισαν ραντεβού να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Το αταίριαστο ζευγάρι φαίνεται ότι είχε μια πρωτόγνωρη χημεία μεταξύ του. Επί 3 εβδομάδες συναντιόντουσαν μέρα νύχτα και στο τέλος της τέταρτης εβδομάδας αποφάσισαν να παντρευτούν. Η απόφαση σοκαρε τόσο τους συγγενείς του 17χρονου, όσο και εκείνους της 71χρονης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με κάθε τιμή και μεγαλοπρέπεια. Το πρώτο βράδυ του γάμου τους, δεν βγήκαν από το δωμάτιο.





Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τον έρωτα του παρά τα κουτσομπολιά πίσω από τις πλάτες τους. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτε. Μόνο να είναι μαζί ο ένας δίπλα στον άλλον στο κρεβάτι του σπιτιού τους.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs