Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Στο «σφυρί» τα τζιν διάσημων προσωπικοτήτων - Τα χρήματα θα πάνε στους πρόσφυγες


H ηθοποιός Σάρον Στόουν, ο πρωταγωνιστής του κινηματογράφου Μπενίσιο ντελ Τόρο, ο τραγουδιστής Έλτον Τζον, τα μοντέλα...
Κλόντια Σίφερ, Κέιτ Μος και Έλ Μακφέρσον, ακόμα και η διάσημη ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ προσέφεραν τα τζιν τους στο πλαίσιο μιας διεθνούς δημοπρασίας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των προσφύγων.

Έως την 30η Οκτωβρίου, τα τζιν που θα δημοπρατηθούν θα βρίσκονται αναρτημένα στον ιστότοπο Catawiki (www.catawiki.com/jeansforrefugees).

Σήμερα, το τζιν της Σάρον Στόουν κατέγραψε την υψηλότερη τιμή της ημέρας: 5.000 ευρώ.

Οι ηθοποιοί Έβα Λονγκόρια, Οντρέι Τοτού, Ιζαμπέλ Ατζανί και Τζέιν Μπέρκιν, η πρώην τραγουδίστρια και νυν επιχειρηματίας Βικτόρια Μπέκαμ, ο «γερόλυκος» Μικ Τζάγκερ και ο σκηνοθέτης Γούντι Άλεν είναι ορισμένες μόνο από τις 100 συνολικά διάσημες προσωπικότητες που συμμετέχουν στην εκστρατεία "Jeans for Refugees" προσφέροντας ένα κομμάτι από το γκαρνταρόμπα τους.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Τζονι Νταρ ανέλαβε να ανανεώσει την όψη των παντελονιών προκειμένου το καθένα εξ αυτών να είναι μοναδικό στον κόσμο.




Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία θα προσφερθεί στην οργάνωση Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC), που ιδρύθηκε το 1933 από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs