Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Bloxers: Τα μποξεράκια που μπλοκάρουν τη... στuση! Για να μην έρχεσαι σε αμηχανία


Ένα από τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν άντρα είναι να έχει στuση δημοσίως και να μην μπορεί να ...
την κρύψει με κανέναν τρόπο. 




Ευτυχώς όμως τα Bloxers είναι εδώ για να βοηθήσουν. Εξωτερικά, μοιάζουν με ένα συνηθισμένο μποξεράκι, αυτό που τα ξεχωρίζει όμως είναι η μοναδική τους ικανότητα να "μπλοκάρουν" την στuση.

Οι δημιουργοί αυτού του επαναστατικού προϊόντος στον τομέα των ανδρικών εσωρούχων αυτήν την περίοδο συγκεντρώνουν χρήματα μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα χορηγιών Indiegogo, ώστε να προχωρήσουν στην πραγμάτωση του.

Όπως λένε, ο βασικός σκοπός τους είναι οι άνδρες να είναι χαρούμενοι σεξουαλικά, συναισθηματικά και ιατρικά. Το νέο τους προϊόν επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους άντρες να μην βιώσουν την άσχημη εμπειρία μιας στήσης που δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι διασκεδαστικό σαν δουλειά, εφευρετικό και σίγουρα έχει καλό σκοπό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν.

Για την κατασκευή ενός τέτοιου εσωρούχου, οι δημιουργοί χρησιμοποιούν ένα κανονικό βαμβακερό μποξεράκι, το οποίο πλένουν για να είναι πιο μαλακό και στη συνέχεια του προσθέτουν μια "αντανακλαστική ασπίδα", που είναι ένα ελαστικό, υποαλλεργικό ύφασμα στη μια πλευρά του, από το λάστιχο της κοιλιάς μέχρι την άκρη του μπόξερ στο ένα πόδι, καλύπτοντας έτσι εντελώς τον καβάλο και επιτρέποντας στους άντρας να έχουν στuση, χωρίς όμως αυτή να φαίνεται, μετακινώντας ανάλογα το μόριο τους.

Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό βίντεο των Bloxers, το οποίο θα σας κάνει σίγουρα να γελάσετε, ενώ θα μάθετε πως η έμπνευση πίσω από αυτήν την ιδέα ήταν ο... Leonardo Da Vinci!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs