Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Που βρήκε δουλειά η αστυνομικός που απολύθηκε για τον sexy χορό που ανέβασε στο facebook


Από τη μια στιγμή στην άλλη είδε μια λαμπρή καριέρα στα σώματα ασφαλείας να καταστρέφεται, επειδή ανέβασε έναν sexy χορό της στο facebook...
Τέτοιο κορμί όμως δεν επρόκειτο να μείνει χωρίς δουλειά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Κριστίνα Νεγκοντίνα υπηρετούσε με αξιώσεις στην αστυνομία της Μόσχας. Είναι 26 ετών και όλοι οι συνάδελφοι της ακόμη και οι ανώτεροι της, είχαν να λένε για τον επαγγελματισμό της αλλά και για την αποτελεσματικότητα της ως αστυνομικός.

Ένα βράδυ η Κριστίνα έστησε την κάμερα της και άρχισε να χορεύει αισθησιακά μπροστά της. Το καλλίγραμμο κορμί της με τις πλούσιες καμπύλες στο στήθος και τους καλοσχηματισμένους γλουτούς, μπορούσε να κολάσει τους πάντες.

Μόλις η κάμερα κατέγραψε τον χορό της η Κριστίνα ανέβασε το βίντεο στο facebook. Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι αστυνομικοί στη Μόσχα μιλούσαν για την καλλίγραμμη και αισθησιακά λικνιζόμενη συνάδελφο τους. Ένας όμως, ο αρχηγός της αστυνομίας δεν φάνηκε να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό των υφισταμένων του.


Με συνοπτικές διαδικασίες έδιωξε την Κριστίνα από το σώμα με το αιτιολογικό ότι η στάση της δεν συνάδει με το προφίλ μιας αστυνομικού. Η Κριστίνα έπεσε από τα σύννεφα. Αμέσως υπέβαλλε μήνυση στην υπηρεσία της και ζήτησε 120.000 ευρώ για την απόλυση της η οποία δεν είχε να κάνει με τις επαγγελματικές της ικανότητες, αλλά με κάτι που ανέβασε στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Όμως κατά τη διάρκεια της ΕΔΕ και πριν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο διαπιστώθηκε πως η Κριστίνα όταν ανέβαζε το βίντεο ήταν όχι μόνο μεθυσμένη, αλλά και υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η Κριστίνα έκανε και άλλο ένα μοιραίο λάθος το οποίο θυμήθηκε αργότερα.

Δεν ανέβασε τον χορό της μόνο στο προφίλ της, αλλά και σε μια «κλειστή» σελίδα του facebook στην οποία είχαν πρόσβαση μόνο οι αστυνομικοί. Η απόφαση για την απόλυση της ήταν αμετάκλητη.




Όμως «τέτοιο κορμί πατριώτη, δεν χάνεται» που λένε και στην τηλεόραση και αμέσως την πλησίασε ένας ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων. Η Κριστίνα έπιασε δουλειά με μισθό 900 ευρώ το μήνα. Χορεύει κάθε βράδυ μπροστά σε πελάτες που απολαμβάνουν τα κάλλη της.
 

Στο συμβόλαιο της μάλιστα υπάρχει και ο όρος, που θέλει την 26χρονη να αποφασίζει εκείνη εάν θα ξεντυθεί σε κάποιον πριβέ χορό για κάποιον πελάτη, ή θα παραμείνει με τα ρούχα της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs