Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Ρίο 2016: Συγκλονιστικός ο Μο Φάρα - Έπεσε, ξανασηκώθηκε και κατέκτησε το χρυσό στα 10χλμ


Ο Βρετανός, Μο Φάρα, υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στα 10.000μ ανδρών...
κατά την 2η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς του Ρίο, αφού σ' έναν συγκλονιστικό τελικό, όπου έπεσε αλλά κατάφερε και σηκώθηκε γρήγορα, τερμάτισε σε 27.05.17. Ο 33χρονος πρωταθλητής θέλει τώρα και το χρυσό στα 5.000μ. για να φύγει από το Ρίο, έχοντας εκπληρώσει τους στόχους του.

«Αυτό το μετάλλιο σημαίνει πολλά για μένα. Είναι πολύ σημαντικό να με θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο», δήλωσε σχετικά ο Φάρα, ο οποίος αφιέρωσε το μετάλλιο στην μεγαλύτερη κόρη του, Ριάνα: «Μου είχε ζητήσει τη νίκη στην κούρσα και της αφιερώνω το μετάλλιο.»

Στη συνέχεια μίλησε για την πτώση του: «Στραβοπάτησα κι έπεσα. Για μια στιγμή πίστεψα πως όλα τελείωσαν. Ολη αυτή η σκληρή δουλειά μπορούσε να χαθεί σ' ένα δευτερόλεπτο. Οταν όμως σηκώθηκα και κατάλαβα πως δεν είχα τραυματιστεί, τότε σκέφτηκα πως έπρεπε να κάνω την κούρσα της ζωής μου. Είχα στο μυαλό μου την Ριάνα και σκέφτηκα πως δεν έπρεπε να την απογοητεύσω. Επρεπε να νικήσω για την κόρη μου. Τώρα στόχος είναι το χρυσό και στα 5 χλμ. για κλείσω τους αγώνες με ιδανικό τρόπο.»

Google+ Followers