Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ρίο 2016: Ο πρώτος ανεξάρτητος αθλητής που κερδίζει το χρυσό σε Ολυμπιακούς


Οι Ολυμπιακοί έχουν πλέον τον πρώτο ανεξάρτητο χρυσό ολυμπιονίκη τους, αφού ο Fehaid Al Deewani κέρδισε στην σκοποβολή, στο...
διπλό τραπ των αντρών.

Ο Fehaid Al Deehani από το Κουβέιτ, ο οποίος αγωνίζεται ως ανεξάρτητος, κέρδισε το χρυσό στο διπλό τραπ των αντρών κερδίζοντας τον Ιταλό Marco Innocenti στο τελικό ματς.

Καθώς το Κουβέιτ αποκλείστηκε από τους ολυμπιακούς από την ΔΟΕ, ο Al Deehani και επτά ακόμα αθλητές επιτράπηκε να αγωνιστούν ως ανεξάρτητοι στο Ρίο.

Ο… βετεράνος σκοπευτής που έχει συμμετάσχει σε έξι Ολυμπιακούς Αγώνες κέρδισε τον Αμερικανό Joshua Richmond για να φτάσει στους τελικούς και πέτυχε 24 στόχους για να φτάσει να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο ενάντιας στον Innocenti.

Στο ματς για το χρυσό, ο Al Deehani χτύπησε 26 στόχους και ο Innocenti 24. O Αλ Deehani σήκωσε θριαμβευτικά τα χέρια του αφού χτύπησε τους δύο τελευταίους δίσκους και μετά χτύπησε το στήθος του με περηφάνια.

..........................



Ο Al Deehani είναι ο πρώτος αθλητής από το Κουβέιτ που κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο, όταν κέρδισε το χάλκινο στο Σίδνεϋ το 2000 και πρόσθεσε στην «συλλογή» του άλλο ένα πριν 4 χρόνια στο Λονδίνο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs