Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έπαθε εγκαύματα 3ου βαθμού όταν εξερράγη το iPhone που είχε στην τσέπη του


Στο νοσοκομείο από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε ο Gareth Clear, σύμβουλος διοίκησης από το Sydney της Αυστραλίας. Ο 36χρονος άνδρας υπέστη ...
εγκαύματα τρίτου βαθμού από το iPhone 6 του μετά από πτώση με το ποδήλατο του.

Το κινητό τηλέφωνο βρισκόταν στην πίσω τσέπη του Clear και έπιασε φωτιά αμέσως μετά την πτώση του από το ποδήλατο. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Sydney Morning Herald: «Είδα καπνό να βγαίνει από την πίσω τσέπη μου και σάστισα πλήρως σχετικά με το τι ήταν όλο αυτό και ξαφνικά ένιωσα αυτό τον έντονο πόνο».


Ο Clear ανέβασε φωτογραφία από το καμένο πόδι του στο twitter προσπαθώντας να ενημερώσει για τους κινδύνους που κρύβουν οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες μπορεί να εκραγούν αν ζεσταθούν υπερβολικά, αν βραχυκυκλώσουν ή αν χτυπηθούν.




Σύμφωνα με τον Dan Doughty της Battery Safety Consulting οι μπαταρίες ιόντων λιθίου παρουσιάζουν προβλήματα σε ποσοστό περίπου μια στις 10 εκατομμύρια. Με την παραγωγή τους να φτάνει περίπου τις 6 δισεκατομμύρια μπαταρίες το χρόνο, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε σε ετήσια βάση περίπου 600 προβληματικές μπαταρίες.


Ο Clear έχει ήδη μιλήσει με την Apple για τον τραυματισμό του και πλέον θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο την ιστορία του.

Δήλωσε μάλιστα ότι θέλει η Apple να ερευνήσει την ιστορία του και να εντοπίσει τι προκάλεσε αυτό το πρόβλημα και να ενημερώσει τον κόσμο για αυτό.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs