Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη 36χρονος που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα


Συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της ασφάλειας, ένας 36χρονος Έλληνας, που έκλεβε με απάτη πολυτελή αυτοκίνητα και...
σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία πιστοποιητικού και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος χθες το βράδυ, πήγε σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Πάτρα και με τη χρήση πλαστής ταυτότητας και άδειας οδήγησης, που φέρεται να είχαν εκδοθεί από τις Αρχές της Σλοβακίας, προσπάθησε να ενοικιάσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που επιτηρούσαν τον χώρο συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον δράστη, ενώ σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν και κατάσχεσαν τα πλαστά έγγραφα, δύο κινητά τηλέφωνα, μια πιστωτική κάρτα με διαφορετικά στοιχεία κατόχου και μικροπόσοτητα ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας πλαστά δηλωτικά έγγραφα Κυπριακών και Σλοβακικών Αρχών, είχε ενοικιάσει από την ίδια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις 20 Ιουνίου 2016, 14 Ιουλίου 2016 και 26 Ιουλίου 2016, σε Αθήνα, Μύκονο και Ρόδο αντίστοιχα, τρία πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια έκλεβε.





Η συνολική αξία των τριών πολυτελών αυτοκινήτων που είχε αφαιρέσει ανέρχεται στο ποσό των 122.000 ευρώ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 36χρονου προέκυψε ακόμη ότι, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs