Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Γηροκομείο Πειραιά: 80χρονη κάηκε ζωντανή!


Το πάθος της για το τσιγάρο, την σκότωσε... Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης μια 80χρονη γυναίκα στο Γηροκομείο Πειραιά, όταν αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο.

Ήταν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι όταν οι νοσηλευτές και τρόφιμοι είδαν να βγαίνει καπνός και να μυρίζει καμμένο από το δωμάτιο, όπου νοσηλευόταν η άτυχη ηλικιωμένη.

Αμέσως οι ιθύνοντες κάλεσαν την πυροσβεστική, ενώ δύο νοσηλευτές κατάφεραν να μπουν στο δωμάτιο και να σβήσουν την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο κρεβάτι της 80χρονης, την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, αφού το μαξιλάρι της είχε καεί με την ίδια να έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το πρόσωπο.

Δίπλα της, μισοκαμμένο ότι είχε απομείνει από το τσιγάρο που κάπνιζε, λίγο πριν την πάρει ο ύπνος.





Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε αναίσθητη την ηλικιωμένη γυναίκα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Γηροκομείου, η 80χρονη τρόφιμος ήταν φανατική καπνίστρια και δεν αποχωριζόταν σχεδόν ποτέ το πάθος της, που τελικά της στέρησε τη ζωή, με τον πιο φρικτό τρόπο.
Πηγη

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs