Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 82χρονη έχασε τη ζωή της από πυρκαγιά


Νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού της, λίγη ώρα μετά την εκδήλωση φωτιάς στον ίδιο χώρο, βρέθηκε μια 82χρονη, στα Καλάβρυτα.

Ειδικότερα...
, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χθες το απόγευμα υπήρξε κλήση για φωτιά σε διώροφο σπίτι επί της οδού Δερβενακίων, στα Καλάβρυτα. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο σπίτι, εντοπίστηκε η 82χρονη πεσμένη στον χώρο της κουζίνας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Αμέσως μετά η ηλικιωμένη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο βρέθηκε και ο γιος της 82χρονης που είναι πυροσβέστης, αν και δεν είχε υπηρεσία τη συγκεκριμένη μέρα και ήταν μεταξυ εκείνων που βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή.

Όσον αφορά στην φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν ενδείξεις για φωτιά στον χώρο της κουζίνας και συγκεκριμένα σε μαγειρικό σκεύος, που βρισκόταν πάνω σε εστία υγραερίου.




Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο χώρος της κουζίνας είχε ρυπανθεί έντονα από αιθάλη. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής πραγματοποιεί έρευνες για το περιστατικό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs