Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Θρίλερ με Τούρκους αξιωματικούς στην Αθήνα - Άφαντοι ο στρατιωτικός και ο ναυτικός ακόλουθος


Εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης, μάλιστα μαζί με τις οικογένειές τους, ο στρατιωτικός και ο ναυτικός ακόλουθος της Τουρκίας...
στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου στο Διαδίκτυο.

Για τους δύο Τούρκους αξιωματικούς υπήρχαν από την τουρκική πλευρά υπόνοιες ότι πρόσκεινται στους πραξικοπηματίες που ανεπιτυχώς επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία στη γειτονική χώρα στις 15 Ιουλίου.

Η Άγκυρα φέρεται, μάλιστα, να είχε ζητήσει από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών την απόσυρση της διπλωματικής διαπίστευσής τους, αίτημα το οποίο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ικανοποιήθηκε αυθημερόν από την ελληνική πλευρά, στις 7 Αυγούστου.

Πρόκειται για τον στρατιωτικό ακόλουθο, συνταγματάρχη Ιλχάν Γιασιτλί και τον ναυτικό ακόλουθο, πλοίαρχο Χαλίς Τουντς. Μαζί τους χάθηκαν τα ίχνη και των μελών των οικογενειών τους, συνολικά οκτώ ατόμων.
Η ακριβής ημερομηνία που εξαφανίστηκαν οι δύο αξιωματικοί και οι οικογένειες τους δεν είναι γνωστή. Στις 29 Ιουλίου πάντως δεν εμφανίστηκαν στην προγραμματισμένη ΝΑΤΟϊκή εκδήλωση στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, στην οποία ήταν προσκεκλημένοι.

Google+ Followers