Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Η ξέφρενη νύχτα του Μπολτ στο Λονδίνο -Επέστρεψε στο ξενοδοχείο με μια στρατιά από γυναίκες


Από ότι φαίνεται ότι μόνο κανείς δεν τον φτάνει αλλά και τίποτα δεν τον πτοεί. Ο λόγος για τον Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ.

Ο 30χρονος Ολυμπιονίκης, απτόητος από όσα βγήκαν στη φόρα για την προσωπική του ζωή συνέχισε τα ξενύχτια με γυναικεία συντροφιά στο Λονδίνο.

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα όπου και διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ ως τις 5 το πρωί.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η χθεσινή βραδιά για τον Μπολτ ξεκίνησε στο εστιατόριο Novikov στο Mayfair, συνεχίστηκε σε κλαμπς στο West End, όπου ο Ολυμπιονίκης έκανε τον ασύλληπτο λογαριασμό των 12..0000 (ήπιαν σαμπάνια αξίας 9000) και ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο όπου μένει ο Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο. Εκεί κατέληξε ο Γιουσέιν Μπολτ μαζί με κάποιες από τις κοπέλες με τις οποίες διασκέδαζε νωρίτερα στο κλαμπ. Μάλιστα, κάποια από τα κορίτσια μπαίνοντας στο ξενοδοχείο κρατούσαν και τριαντάφυλλα, τα οποία προφανώς τους τα είχε χαρίσει ο Ολυμπιονίκης νωρίτερα.


Ο Μπολτ και η γυναικοπαρέα του στο ξενοδοχείο:Ενδιάμεσα ο Μπολτ, ενώ πήγαινε από κλαμπ σε κλαμπ στο West End, πήρε πέντε από τις συνοδούς του και πήγαν στο γνωστό Γιαπωνέζικο εστιατόριο Nobu.


Tα κορίτσια που τον συνόδεψαν στην έξοδό του:


Google+ Followers