Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Θυμάστε τον ηθοποιό Χρήστο Γιάνναρη; Δείτε πώς είναι σήμερα [εικόνα]


Ήταν ένας από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες ηθοποιούς στις αρχές της περασμένης δεκαετίας....

Ο Χρήστος Γιάνναρηε, ο οποίος έχει κάνει συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, εξηγώντας, μεταξύ άλλων, που έχει χαθεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Λόγω της κρίσης σταμάτησε η μυθοπλασία και ό,τι μου πρότειναν είτε δεν με αφορούσε είτε τα οικονομικά ήταν πολύ λίγα. Επειδή τα πράγματα είχαν σκουρύνει επικίνδυνα στην Ελλάδα, έκανα μια απόπειρα και δούλεψα ως ηθοποιός στη Γερμανία. Ο αδελφός της μητέρας μου είναι κάτοικος Γερμανίας και έχει δική του εταιρία παραγωγής ταινιών μικρού μήκους. Με βοήθησε να μου ανοίξουν πόρτες. Με έφερε σε επαφή με σκηνοθέτες και έκανα οντισιόν. Εκεί δεν μπορεί αν γίνει διαφορετικά. 





Φανταστείτε ότι για μια ταινία πέρασα δοκιμαστικό, προκειμένου να μπω στη λίστα εκείνων που θα έκανα το …επίσημο δοκιμαστικό. Τρία χρόνια τώρα πηγαινοερχόμουν. Η κρίση σε αναγκάζει να σκέφτεσαι κι άλλα πράγματα, γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Κι όταν δεν σου δίνεται από την ίδια σου τη χώρα η δυνατότητα αυτή, πρέπει να δεις τι άλλο μπορείς να κάνεις. Τώρα αρχίζει κάνει να κινείται» αποκαλύπτει ο ηθοποιός.


Στην ερώτηση, πως προέκυψε η Γερμανία, ο δημοφιλής ηθοποιός τονίζει: «Εγώ γεννήθηκα στην Καλαμάτα. Όταν ήμουν στην Γ’ Δημοτικού πήγαμε οικογενειακώς στη Γερμανία για πέντε χρόνια. Ήταν ήδη εκεί ο παππούς και η γιαγιά, και είχαν εστιατόριο. Πήγα στο σχολείο όπου υποχρεωτικά παρακολουθούσα τα μαθήματα στα γερμανικά, οπότε τη γλώσσα τη μιλάω, αλλά όχι απταιστα. Στη δουλειά μου ήταν πιο εύκολο γιατί είχα κείμενο. Και γενικότερα δεν δυσκολεύτηκα εκεί όσον αφορά την προσαρμογή γιατί είχα τους συγγενείς μου. Δεν ήμουν μόνος»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs