Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Χαρακτηριστικά που σας κάνουν ελκυστική και δεν έχουν σχέση με την εμφάνιση - Γιατί όλη η γοητεία μιας γυναίκας κρύβεται στην προσωπικότητα της


"Η εμφάνιση δεν είναι το παν" και όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτή η ατάκα, εν τέλει ισχύει και μάλιστα με επιστημονική απόδειξη....
Διαβάστε παρακάτω 5 χαρακτηριστικά που κάνουν ελκυστική μια γυναίκα και δεν βρίσκονται ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στο σώμα της, παρά μόνο στο μυαλό της!


1. Το χαμόγελο: Όπως απέδειξαν μελέτες από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια, οι άντρες ελκύονται από τις χαμογελαστές γυναίκες και αυτό ίσως επειδή ένα αληθινό χαμόγελο αποπνέει θετική αύρα και αυτοπεποίθηση.


2. Το χιούμορ: Φαίνεται πως όταν μια γυναίκα είναι διασκεδαστική και δεν δείχνει να παίρνει τα πάντα τόσο σοβαρά, οι άντρες γοητεύονται από εκείνη. Επιπλέον, το χιούμορ είναι ένα σημάδι εξυπνάδας.


3. Το πάθος: Μια γυναίκα που είναι παθιασμένη με κάτι, όπως τα ταξίδια, η μουσική, η άθληση, θεωρείται από τους άντρες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς πάντα θα έχει να τους πει πράγματα.




4. Η καλή σχέση με τους φίλους του συντρόφου σου: Δεν είναι απαραίτητο να γίνετε κολλητοί, αλλά μια αρμονική συνύπαρξη μαζί τους θα τον κάνει και εκείνον να νιώσει πιο χαλαρός και να σας εκτιμήσει και περισσότερο.


5. Η άνεση με τη σεξουαλικότητα και το σώμα σας: Δεν υπάρχει πιο αισθησιακό και ελκυστικό πράγμα από το να δείχνετε την απόλαυση που βιώνετε κατά την ώρα της ερωτικής επαφής. Επίσης, είναι κάτι που δείχνει την αυτοπεποίθηση και το ανοιχτό μυαλό σας και επιτρέπει στο ταίρι σας να δοκιμάσει μαζί σας διάφορα στον ερωτικό τομέα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs