Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξοργίστηκε με κανάλι γιατί….έδειξε εικόνες του νεκρού θείου του


Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί αναφορικά με τον θείο του Κιμ Γιονγκ Ουν, Τζανγκ Σονγκ Θαέκ, τον οποίο φέρεται να εκτέλεσε πριν από...
λίγα χρόνια ο ηγέτης της Βορείου Κορέας ταΐζοντας τον – κατά το ευρέως διαδεδομένο σενάριο- σε πεινασμένα σκυλιά, ενώ γνωστή είναι και η ιστορία σύμφωνα με την οποία πριν από λίγους μήνες ο Κμ Γιονγκ Ουν κατεδάφισε ολόκληρο χωριό γιατί απλά του θύμιζε τον θείο.

Αυτή τη φορά, την οργή του ηγέτη της Βορείου Κορέας φαίνεται να προκάλεσε ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε στην τηλεόραση της χώρας και αυτό γιατί περιείχε εικόνες από τη δεκαετία του ’90 του Τζανγκ Σονγκ Θαέκ και είχε τίτλο «11 ιστορικές φιγούρες της Βορείου Κορέας».

Ο Τζανγκ Σονγκ Θαέκ εμφανίστηκε την στιγμή που γινόταν προβολή του προφίλ του Κιμ Γιάνγκ Γκονκ, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέρυσι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Αν και ο αφηγητής του βίντεο δεν αναφέρθηκε στον θείο του Βορειοκορεάτη ηγέτη, υπάρχουν ανησυχίες για το τι πρόκειται να ακολουθήσει καθώς κάθε εικόνα και κάθε αναφορά στον Τζανγκ Σονγκ Θαέκ έχει διαγραφεί από την κοινή γνώμη της χώρας, καθότι θεωρήθηκε «προδότης της χώρας».




«Οι εικόνες προκάλεσαν την οργή του ηγέτη μας, αλλά ελπίζουμε να δείξει κατανόηση καθότι δεν αναγνωρίσαμε τον Τζανγκ Σονγκ Θαέκ όταν ήταν νεότερος» ανέφερε υπεύθυνος της τηλεόρασης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs