Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Σε βαρύ κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία πατέρα και κόρης στην Ηλεία - Στην σκιά των αναπάντητων ερωτημάτων - Τι έδειξε η νεκροψία


Το απόγευμα της Τρίτης σε κλίμα οδύνης, τελέστηκε στο χωριό Αγία Μαρίνα Βουπρασίας η κηδεία του ...
68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του.

Οι άτυχοι πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν νεκροί και ακόμα δεν υπάρχουν εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη τους.


Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις

Οπως γράφει και το patrisnews.com αναπάντητα ερωτηματικά για όλους από τον θάνατο και των δύο και περιμένουν πλέον την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς ελήφθησαν δείγματα κατά τη νεκροψία- νεκροτομή για τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου.

Από την πρώτη στιγμή που έφθασε η ιατροδικαστής κα Αγγελική Τζιόλα στη θέση ‘Καστοράχι’ Μπορσίου, όπου εντοπίστηκαν νεκροί ο πατέρας και η κόρη, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Εξαρχής ανέφερε ότι δεν υπήρχαν κακώσεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά την διενέργεια της νεκροψίας- νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Προβληματισμός δικός της αλλά και των αστυνομικών αρχών ήταν πώς έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο ο πατέρας και η κόρη και εκτιμάται ότι υπήρχε απόλυτη έλλειψη προσανατολισμού αντίληψης. Συμπέρασμα το οποίο εξάγεται και από το γεγονός ότι και ο πατέρας και η κόρη αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και οι δύο ακολουθούσαν φαρμακευτική αγωγή.



Είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που δεν έβρισκαν το δρόμο της επιστροφής στα ενοικιαζόμενα δωμάτια να βρέθηκαν σε κατάσταση πανικού, με αποτέλεσμα να κινούνται χωρίς προορισμό στο πουθενά, γι’ αυτό και βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, μέσα στα χωράφια χωρίς νερό και χωρίς να μπορούν να ειδοποιήσουν κάποιον...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs