Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ο ατακτούλης Γιουσέιν Μπολτ – Κάθε βράδυ διασκεδάζει και με άλλη γυναίκα


Οι φήμες θέλουν τον ταχύτερο άνθρωπο του κόσμου να βρίσκεται ένα βήμα από τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ίδιος όμως...
διασκεδάζει κάθε βράδυ με διαφορετική συνοδό.

Στο ταρτάν ο Μπολτ είναι ασταμάτητος. Είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου. Νικητής στα 100 μέτρα, στα 200 και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο να τον αμφισβητήσει κάποιος.


Μόλις κέρδισε τα χρυσά του μετάλλια ο Γιουσέιν αποφάσισε να γνωρίσει τη νυχτερινή ζωή του Ρίο, στη Βραζιλία. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας πέρασε το βράδυ του με μια Βραζιλιάνα, η οποία μάλιστα αρχικά δεν ήξερε ότι «κοιμήθηκε» με τον Γιουσέιν Μπολτ.


Μετά τη Βραζιλία ο Τζαμαϊκανός αποφάσισε να επισκεφτεί το Λονδίνο. Δυο συνεχόμενα βράδια έβγαινε έξω στα καλύτερα κλαμπ της πόλης, όχι σαν VIP, αλλά απλά για να διασκεδάσει και δυο συνεχόμενα βράδια διασκέδαζε και με διαφορετικές παρτενέρ, μέχρι το πρωί.

Και μετά το κλαμπ σειρά είχε η πολυτελής σουίτα του ξενοδοχείου του, όπου αποφορτιζόταν με την παρτενέρ του από τα ποτά και την ένταση του… χορού. Στα κλαμπ, χόρευε ξέφρενα, και έπινε σαμπάνιες και σφηνάκια και σαν κύριος που είναι κερνούσε όλες τις φίλες του, αφού γιόρταζε παράλληλα και τα 30α γενέθλια του.


Και ενώ τα βραδινά του έκλειναν με διαφορετική παρτενέρ, μια γυναίκα περιμένει τον Γιουσέιν να παντρευτούν. Η Κάσι Μπένετ είναι η αρραβωνιαστικιά του εδώ και δυο χρόνια και φήμες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.




Τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του ζευγαριού. Η Κάσι θα του συγχωρέσει τα στραβοπατήματα, ή μόλις ο Γιουσέιν επιστρέψει στην Τζαμάικα, θα βρει τα ρούχα του πακεταρισμένα στο σπίτι; 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs