Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Αγωνία για τη Βρετανή παρουσιάστρια που έπεσε σε κώμα στο Ρίο - Μολύνθηκε από σπάνια μορφή ελονοσίας


Η πρώην παρουσιάστρια του Sky Sports πήγε στο Ρίο για να ζήσει από κοντά την εμπειρία των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων και...
να συμμετάσχει σε φιλανθρωπική κούρσα με ποδήλατα, Τσάρλι Ουέπστερ, έχει πέσει σε κώμα και «δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή». Η νεαρή Βρετανή μολύνθηκε από σπάνια μορφή ελονοσίας./repository/2016/kwmario.jpg Η Τσάρλι και ο σύζυγο της εκλιπούσης αθλήτριας Τζέιν Τόμιλσον διένυσαν με τα ποδήλατά τους μια απόσταση 4.827 χιλιομέτρων από το Λονδίνο μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο για να συγκεντρώσουν χρήματα για την αντικαρκινική φιλανθρωπική οργάνωση «Jane Tomilson Appeal».

Η 33χρονη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Αγώνων στις 6 Αυγούστου. Εισήχθη σε νοσοκομείο και οι γιατροί εκτίμησαν ότι υποφέρει από αφυδάτωση και της συνέστησαν να καταναλώνει περισσότερα υγρά. Η κατάστασή της, ωστόσο, χειροτέρεψε και η οικογένεια της ταξίδεψε από το Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να είναι δίπλα της, καθώς η 33 έπεσε σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή της.




Η Τσάρλι Ουέπστερ, μαραθωνοδρόμος, θα ήταν μία από τις παρουσιάστριες της βρετανικής αποστολής στο Ρίο. Οι γιατροί έχουν χορηγήσει την κατάλληλη θεραπεία και περιμένουν να ανταποκριθεί. Η οικογένειά της είναι στο πλευρό της, δηλώνοντας πως θα τα καταφέρει καθώς είναι πολύ αθλητική και δυνατή. Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που ανέβασε η Βρετανή στο Twitter όταν ήταν καλύτερη η κατάσταση της υγείας της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs