Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η «κακία» της Ισινμπάγεβα και η απάντηση της Στεφανίδη: «Την λυπάμαι, αλλά την καταλαβαίνω»


Να μειώσει τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ θέλησε η Γελένα Ισινμπάγεβα, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στο...
συγκεκριμένο αγώνισμα, που δεν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Η επικοντίστρια από τη Ρωσία μίλησε στο Reuters πριν τον τελικό του αγωνίσματος, τονίζοντας ότι «όποια και να κερδίσει το μετάλλιο δεν θα είναι ένα σωστό χρυσό μετάλλιο» γιατί θα απουσιάζει η ίδια.

Η απάντηση ωστόσο από την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη δεν άργησε να έρθει, με τη Στεφανίδη να δηλώνει: «Από τη μια την λυπάμαι, αλλά από την άλλη την καταλαβαίνω.

«Κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι στους Αγώνες και να έχει την ευκαιρία να νικήσει. Ήταν πάνω στη στιγμή και ήταν στενοχωρημένη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο, κάνει λίγο λες και φταίμε εμείς, λες και μαζευτήκαμε όλοι και είπαμε να τη βγάλουμε έξω. Τα πράγματα είναι όπως είναι και δεν είχαμε να κάνουμε τίποτα με αυτό. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη» υπογράμμισε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio 103,3».





Πιο σκληρή απάντηση έδωσε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

«Τα σχόλιά της ήταν ασεβή και άσχημα για τους ανθρώπους που ήταν εκεί έξω απόψε. Είναι κάποια που παρακολουθούσα ολόκληρη τη ζωή μου και είναι απογοητευτικό να ακούω τέτοια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs