Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ο «επίγειος παράδεισος» είναι ένα πλωτό μπαρ στα νησιά Φίτζι - Η εξωτική απόδραση στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού


Ο επίγειος παράδεισος έχει πολλά «πρόσωπα» και είναι καθαρά κάτι το υποκειμενικό. Όσο όμως και αν διαφέρουν τα γούστα...
, υπάρχουν ορισμένα μέρη του πλανήτη, που όλοι θα ήθελαν να επισκεφτούν έστω και για λίγο. Όπως αυτό το πλωτό μπαρ, που βρίσκεται στα νησιά Φίτζι και συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά από αυτό που σκεφτόμαστε ως «επίγειο παράδεισο».

Βρίσκεται ανάμεσα στα νησιά Mamanuca, στο ηφαιστιογενές αρχιπέλαγος των Φίτζι. Ονομάζεται Cloud 9 και μαζεύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, που είτε θέλουν να εξερευνήσουν τον μαγευτικό βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού, είτε να ξεφύγουν από τις πολύβουες παραλίες, προσφέροντας μια εξωτική απόδραση. Βέβαια, για να γευτεί κάποιος αυτόν τον παράδεισο θα πρέπει να πάει νωρίς, αφού χωρά μόλις 100 άνθρωποι στα δυο επίπεδα που διαθέτει.


Το Cloud9 αποτελεί επίσης διάσημο ορμητήριο για όλους τους φίλους των θαλάσσιων σπορ και των καταδύσεων και παρέχει εξοπλισμό για surf, jet ski και υποβρύχιες ξεναγήσεις ενώ το μικρό εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο της κατασκευής σερβίρει ιταλικές πίτσες, φρέσκα φρούτα και κοκτέιλς μέχρι την δύση του ηλίου. Όλη η φιλοσοφία του μπαρ είναι ανεπτυγμένη ώστε να υπάρχει σεβασμός στο φυσικό τοπίο και η λειτουργία του προβλέπει οικολογικές τουαλέτες και διαχείριση απορριμάτων. 


Το Cloud9 μετρά δύο χρόνια λειτουργίας και μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ειδυλλιακό μέρος για το γάμο ενός ζευγαριού με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν απαιτήσεις για πολυτέλειες και δεξιώσεις. Εδώ το concept προστάζει dress code με μαγιό και διάθεση για βουτιές από τα καραβάκια που θα μεταφέρουν τους καλεσμένους στο πλωτό-μπαρ.  
Google+ Followers