Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Με Τουρκάλα ποπ σταρ τα βάζει τώρα ο Ερντογάν


Οι προγραμματισμένες συναυλίες της ματαιώνονται, επειδή δεν συμμετείχε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του...
Μπορεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να συνεχίζει την «εκκαθάριση» όλων των «γκιουλενικών» στοιχείων μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, όμως, δεν περιορίζεται σε απολύσεις στρατιωτικών, εκπαιδευτικών και σε συλλήψεις δημοσιογράφων.

Ο «σουλτάνος» της χώρας περνάει σε άλλο επίπεδο, τιμωρώντας ακόμα και τραγουδιστές.

Έτσι, η βασίλισσα της τουρκικής ποπ, Σίλα Γκέντσογλου, ενημερώθηκε πως οι προγραμματισμένες συναυλίες της για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ματαιώνονται επειδή δεν συμμετείχε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά της απόπειρας πραξικοπήματος.

Η 36χρονη τραγουδίστρια, της οποίας τα τραγούδια έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των charts, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μία ημέρα μετά την προσπάθεια ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης είχε αναρτήσει μήνυμα συμπαράστασης για τους δεκάδες νεκρούς, ενώ στις 20 Ιουλίου είχε «τιτιβίσει» ένα κείμενο με hashtag, που υποστήριζε την κυβέρνηση.

Η διάσημη ποπ σταρ, μάλιστα, είχε εξηγήσει πως παρότι τάσσεται κατά των πραξικοπημάτων δε θα λάβει μέρος σε ένα τέτοιο «σόου», ενώ σε νεότερη ανάρτησή της είχε τονίσει πως δεν αλλάζει θέση και ότι «αν μιλάμε για δημοκρατία τότε εξέφρασα κι εγώ την άποψή μου».





Παρ’όλα αυτά, η Σίλα, όπως είναι γνωστή στην Τουρκία, δεν παραβρέθηκε στη «φιέστα υπεροχής» του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές της πόλης να πουν «όχι» στη διεξαγωγή δυο συναυλιών, ενώ την ίδια ώρα, δύο ακόμα συναυλίες της ματαιώθηκαν στην Προύσα και στην Καισάρεια.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs