Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Celine Dion: Ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε στην οικογένεια της - Τον Ιανουάριο έχασε σύζυγο και αδερφό μέσα σε δυο μέρες


Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως περνάει η Celine Dion καθώς από τον Ιανουάριο του 2016 έχει χάσει δύο πρόσωπα της οικογένειας της από καρκίνο, ενώ όπως όλα δείχνουν...
η επάρατη νόσος χτυπάει την πόρτα της και τρίτη φορά.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε τον άνδρα της, Rene Angelil, στα μέσα του Ιανουαρίου ενώ δύο μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο αδερφός της, Daniel. Για τη γνωστή τραγουδίστρια η πληγή ήταν μεγάλη και δεν άντεξε καν να παρευρεθεί και στις δύο κηδείες.

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου επτά μήνες από τότε και η διεθνούς φήμη τραγουδίστρια να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, φαίνεται όμως πως η σκιά του καρκίνου στη ζωή της δεν της το επιτρέπει.
Ο εφιάλτης επέστρεψε καθώς ο σύζυγος της αδερφής της σύμφωνα με δημοσίευμα της Toronto Sun παλεύει με την ασθένεια. Ο Guy Poirier, είναι σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στα κόκκαλα, τον πνεύμονα και τον εγκέφαλο.

Google+ Followers