Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ! Η Europol στέλνει 200 αξιωματικούς στην Ελλάδα για τον εντοπισμό τζιχαντιστών!


Επιχείρηση «σκούπα» για τον εντοπισμό τζιχαντιστών στην Ελλάδα και στα κέντρα φιλοξενίας.

Η νέα αποκάλυψη...
πως οι τζιχαντιστές θέλουν να στείλουν στην Ευρώπη σκληροπυρηνικούς μαχητές για να πάρουν στην ουσία εκδίκηση για τις ήττες στο συριακό έδαφος, έχει ταρακουνήσει όλες τις μυστικές υπηρεσίες των κρατών της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Europol Ρομπ Γουέινραϊτ υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών που χρησιμοποιούν πλαστά στοιχεία για να μπουν στην Ευρώπη από τη Συρία.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Standard ο επικεφαλής της Europol αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμη προς αποστολή στην Ελλάδα μια ομάδα 200 αξιωματικών προκειμένου να εντοπιστούν εξτρεμιστές που επιχειρούν να μπουν στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας τις έρευνες από εξειδικευμένα στελέχη της Europol στα κέντρα φιλοξενίας με τη συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.

Προειδοποιεί επίσης ότι τζιχαντιστές επιχειρούν να ριζοσπατικοποιήσουν μετανάστες σε κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.




«Οι αξιωματικοί θα αναπτυχθούν στα ελληνικά νησιά, ίσως και στην Ιταλία. Θα υπάρξει μια δεύτερη γραμμή άμυνας. Ελπίζουμε να αναπτύξουμε ορισμένους αξιωματικούς μέσα στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών καθώς ανησυχούμε για αναφορές ότι αυτού του είδους τα κέντρα γίνονται στόχος προσπαθειών ριζοσπαστικοποίησης μεταναστών» λέει ο Γουέινραϊτ.

Ο Γουέινραϊτ προβλέπει, επίσης, ότι θα γίνουν και άλλες «εντυπωσιακές» επιθέσεις από τους τζιχαντιστές όπως στο Παρίσι λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη διεξάγονται περισσότερες από 50 αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs