Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

H μαμά πέρασε τα καραμελάκια για ναρκωτικά και επικράτησε χάος - Γιατί κάποιες φορές τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται


Όταν η Lisa Banks, από το Μπέντφορντ του Τέξας βρήκε ένα ύποπτο σακουλάκι με πολύχρωμα χάπια στο συρτάρι του κομοδίνου...
της 16χρονης κόρης της, όπως ήταν φυσικό φοβήθηκε τα χειρότερα. Όμως όπως θα δείτε από τον αστείο διάλογο που ακολούθησε μεταξύ τους με μηνύματα, τελικά δεν είναι όλα τα πράγματα αυτό που φαίνονται.

Η Ashley όπως είναι το όνομα της έφηβης, βρισκόταν στο σπίτι μιας φίλης της, όταν έλαβε μήνυμα από τη μητέρα της το οποίο της έλεγε ότι δεν θα ανεχτεί να έχει ναρκωτικά στο σπίτι της. Της ανακοίνωσε ότι ήταν τιμωρία και να ότι έπρεπε να γυρίσει αμέσως στο σπίτι της. Η 16χρονη όμως γλύτωσε από την συμφορά, όταν εξήγησε στη μητέρα της τι ακριβώς ήταν αυτά τα χάπια. 




Τα μηνύματα που αντάλλαξαν δημοσιεύτηκαν στο Twitter και δέχτηκαν περισσότερα από 65.000 likes, ενώ τα μοιράστηκαν περίπου 50.000 χρήστες. Στην πραγματικότητα, τα "ναρκωτικά", δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από δεινοσαυράκια, που ξεδιπλώνονταν μέσα στο νερό. Σε περίπτωση λοιπόν που δείτε τίποτα τέτοια περίεργα χάπια, μην βιαστείτε να βγάλετε αμέσως συμπεράσματα.






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs