Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Jennifer Aniston: Αρνήθηκε να πάρει τις στάχτες της μητέρας της - Ποιος λόγος την οδήγησε στην απόφαση αυτή


H Jennifer Aniston δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τη μητέρα της, η οποία πέθανε πριν από τρεις μήνες, στα 79 της χρόνια. Η είδηση...

όμως που κάνει σήμερα το γύρο του πλανήτη προκάλεσε αρνητικά συγγενείς και φίλους της ηθοποιού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Aniston αρνήθηκε να παραλάβει τις στάχτες της μητέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έκανε όχι λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τη μητέρα της τα τελευταία χρόνια, αλλά επειδή θεωρεί ανατριχιαστικό και νοσηρό να έχει τις στάχτες της μέσα στο σπίτι.

Η ηθοποιός, είχε επισκεφθεί τη μητέρα της δυο βδομάδες πριν φύγει από τη ζωή. Σύμφωνα με το «In Touch Weekly», μετά από πέντε χρόνια, είχε επισκεφτεί την μητέρα της στις 12 Μαΐου. Η 47χρονη ηθοποιός της οποίας η τελευταία ταινία ήταν η «Mother's Day» είχε πει πως ο λόγος που ήταν αποξενωμένη από εκείνη ήταν γιατί της έκανε σκληρή κριτική.





«Επειδή ήταν μοντέλο, ήταν πολύ όμορφη, εκθαμβωτική», είχε πει πέρσι στο «Hollywood Reporter» και συνέχισε: «Εγώ δεν ήμουν όμορφη. Ειλικρινά δεν θεωρώ τον εαυτό μου πως είναι κάτι και έχω συμβιβαστεί με αυτό. Η μητέρα μου δεν συγχωρούσε εύκολα. Κρατούσε κακίες και αυτό δεν ήταν καθόλου σωστό».




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs