Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

«Αγαπήστε το σώμα σας όπως είναι» λέει η Αν Χάθαγουεϊ στις γυναίκες (Photo)


Η 33χρονη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στα social media που χρησιμοποιεί προτρέποντας της νέες μητέρες αλλά και τις...
γυναίκες γενικότερα να αγαπήσουν το σώμα τους και να «αγκαλιάσουν» τις καμπύλες που έχουν.

«Σας δόθηκε αγάπη και δεν υπάρχει καμία ντροπή στην αύξηση βάρους κατά την εγκυμοσύνη (ή κάποια άλλη στιγμή). Δεν υπάρχει καμία ντροπή αν τα κιλά δεν χαθούν αμέσως (μπορεί και να μην θέλετε να τα χάσετε). Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να μεταποιήσετε τα παλιά σας ρούχα ώστε να κάνουν για το νέο σας σώμα. Το σώμα αλλάζει. Το σώμα παχαίνει. Το σώμα αδυνατίζει. Πρέπει να το αγαπούμε (μην αφήνετε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό)» γράφει στην ανάρτησή της την οποία συνοδεύει από ένα παλιό τζιν της το οποίο μεταποιεί για να είναι στα μέτρα της.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την πίεση που ασκείται στις γυναίκες για να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μιλώντας στην Έλεν ΝτιΤζένερις είπε ότι κάποιος την ρώτησε στο γυμναστήριο εάν προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κι αυτή του απάντησε: «όχι είναι πολύ νωρίς για να ανησυχώ για τα κιλά μου. Γυμνάζομαι για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου». Τότε αυτός της είπε: «είσαι μεγάλη» και έφυγε και τότε «έκλαψα λίγο», είπε η ηθοποιός.
Η Χάθαγουεϊ απέκτησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάρτιο.


Google+ Followers