Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ποια αεροπορική εταιρεία προσφέρει σεξ εν ώρα πτήσης στους επιβάτες της (Photos)


To σεξ εν ώρα πτήσης, γνωστό στα αγγλικά ως «Mile High Club» αποτελεί μια από τις πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μια εταιρεία από ...
τις ΗΠΑ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή τη φαντασίωση, μετά που κάποιοι φίλοι το πρότειναν στον ιδιοκτήτη εν μέσω σοβαρού και αστείου.

Η Flamingo Air προσφέρει τρεις πτήσεις της μιας ώρας ανά εβδομάδα σε ειδικά διαμορφωμένα αεροσκάφη. Τα καθίσματα σε αυτά τα αεροσκάφη έχουν αφαιρεθεί και στη θέση τους έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο κρεβάτι ενώ, πέραν του πιλότου, δεν υπάρχει προσωπικό στο αεροσκάφος. Σε κάθε πτήση προσφέρονται σοκολατάκια και σαμπάνια στο ζευγάρι ενώ η τιμή κράτησης είναι τα 495 δολάρια.


Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, μιλώντας για την επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος, δήλωσε πως «τα καταφέραμε εκεί που όλοι απέτυχαν επειδή πουλάμε κάτι ρομαντικό, όχι απλά σεξ. Η συντριπτική πλειονότητα των κρατήσεων μας γίνεται από γυναίκες και θέλουν όλα τα μικρά πράγματα που θα κάνουν την πτήση τους μια αξέχαστη ρομαντική ευκαιρία». Ο ιδιοκτήτης επίσης τόνισε πως οι κρατήσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πάντα πολύ υψηλές ενώ έχουν τελεστεί και γάμοι εν ώρα πτήσης.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs