Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αυτή η καλλονή είναι η νέα Ναόμι Κάμπελ (Photos)


Φαίνεται πως η νέα «Ναόμι Κάμπελ» βρέθηκε στο πρόσωπο μιας καλλονής Βρετανής με καταγωγή από την Καραϊβική. Ο λόγος για την...
Jourdan Dunn η οποία είναι το πιο περιζητητο μοντέλο της εποχής μας Ατελείωτα πόδια, πανέμορφο πρόσωπο, τέλειες αναλογίες.


«Είχα καλά πρότυπα στη ζωή μου. Τη γιαγιά μου, τόσο αστεία και σαρκαστική. Η μητέρα μου, με την οποία διατηρώ πολύ δυνατή σχέση. Γυναίκες ανεξάρτητες που έκαναν αυτά που ήθελαν και με ώθησαν να αποκτήσω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου» αναφέρει σε συνέντευξή της με τους ακολούθους της στο Instagram να ξεπερνάνε το 1,6 εκατομμύριο ανθρώπους.


Την ανακάλυψαν σε ηλικία 14 ετών σε ένα μεγάλο κατάστημα του Λονδίνου και υπέγραψε αμέσως συμβόλαιο με πρακτορείο. Το 2008 έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο που ανέβηκε στην πασαρέλα για την φίρμα Prada, μετά την Naomi Campbell. «Εκείνη τι στιγμή δεν κατάλαβα ότι αυτό το βήμα θα ήταν τόσο καθοριστικό στη ζωή μου», ομολογεί η νεαρή γαζέλα. Μα απόλυτα φυσικό τρόπο άρχισε και τα εξώφυλλα στο περιοδικό Vogue.


Είναι το πρόσωπο για μεγάλες μάρκες όπως Burberry,Victoria’s Secret για τα καλλυντικά Gemey-Maybelline. Εξαιτίας μιας χρόνιας πάθησης του γιού της έγινε εκπρόσωπος της Sickle Cell Disease Association of America που μάχεται εναντίον της ασθένειας. Της αρέσει να μαγειρεύει και έχει εκπομπή μαγειρικής στο YouTube Life + Times, το κανάλι του ράπερ Jay-Z, ενώ ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών και να παίξει στον κινηματογράφο. Έκανε μια εμφάνιση με τον Ben Stiller στο Zoolander 2, μια άλλη στο Absolutely Fabulous : the Movie. 




Οι ειδικοί του χώρου εκτιμούν ότι η Jourdan το πολύ σε δέκα χρόνια θα έχει ανέβει πολύ ψηλά. 



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs