Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Στο σφυρί το σπίτι των Μπέκαμ στην Κυανή Ακτή - Είναι «στοιχειωμένο»; (Photos)


Έτοιμοι να αποχαιρετήσουν το υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασαν πριν μερικά χρόνια στη νότια Γαλλία, φαίνεται πως...
είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Το διάσημο ζευγάρι σπάνια χρησιμοποιεί την εν λόγω έπαυλη, που βρίσκεται στην Κυανή Ακτή και γι’ αυτό την βγάζει στο «σφυρί» για 2.4 εκατ. δολάρια. Η επικείμενη πώληση, σημαίνει ουσιαστικά πως τα 5 εκατομμύρια που χάλασε η Βικτόρια Μπέκαμ για να ανακαινίσει το κτίριο, πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων.

Η έπαυλη είχε αγοραστεί με πρωτοβουλία της Βικτόρια για 1,5 εκατ. λίρες το 2003. Αν τελικώς το σπίτι πιάσει την τιμή που έχει οριστεί αυτό θα σημαίνει απώλεια αρκετών εκατομμυρίων για το δημοφιλές ζευγάρι. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν επισκέπτονται πια την πολυτελή γαλλική έπαυλη, καθώς μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες.


Το σπίτι έχει έξι υπνοδωμάτια, μια τεράστια πισίνα με θέα, ένα εκκλησάκι αλλά και ένα… φάντασμα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το οποίο μπορεί να αποτελεί και την αιτία που το ζευγάρι θέλει να πουλήσει το σπίτι. Συγκεκριμένα, η Daily Mail γράφει σε δημοσίευμά της πως το σπίτι είναι «στοιχειωμένο» από έναν πρώην ιδιοκτήτη του, που αυτοκτόνησε μέσα σε αυτό.


Αυτός είναι και ο λόγος που η Βικτώρια Μπέκαμ -όπως ισχυρίζεται η Daily Mirror- είχε αρνηθεί να μείνει στο σπίτι επειδή πίστευε και η ίδια ότι είναι στοιχειωμένο…






Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs