Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

The Voice vs Rising Star: Απίστευτη κόντρα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 - Star


Πρωτοφανή επίπεδα αγγίζει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα επερχόμενα talent show The Voice και Rising Star....
Τόσο στο Star όσο και στον ΑΝΤ1 γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να προλάβουν να βγουν στον αέρα το ταχύτερο δυνατό. Το Star και η τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya έχουν ανάψει στο φουλ τις μηχανές για να βγουν δυναμικά από το ξεκίνημα της σεζόν με το The Voice, ενώ προτεραιότητα στο Rising Star – έναντι του Dancing All Star – δίνει ο ΑΝΤ1. Αμφότερα τα κανάλια βάζουν στόχο να κάνουν πρεμιέρα των show μέσα στον Οκτώβριο. Αν ο στόχος επιτευχθεί, θα είναι η πρώτη φορά που θα βγουν ταυτόχρονα στην ελληνική τηλεόραση δύο ομοειδή τραγουδιστικά talent show. Σε θέση ετοιμότητας μπαίνουν σταδιακά και οι παρουσιαστές, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να «κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, ως παρουσιαστής του The Voice και τον Γιώργο Λιάγκα στο Rising Star.


Εξέδωσε... απαγορευτικό του ΑΝΤ1

Στο μεταξύ, όπως γράφει η Reallife, απαγορευτικό έβγαλε ο ΑΝΤ1 στους καλλιτέχνες που διατηρούν συμβόλαιο με τη Heaven να μην πάνε στο The Voice. Το εμπάργκο αφορά συνολικά 15 ονόματα της σύγχρονης μουσικής σηνής, μεταξύ των οποίων οι: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Βέρτης και Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ακόμα και αν δεν δεχθούν πρόταση να αξιοποιηθούν στο Rising Star του ΑΝΤ1, οι εν λόγω καλλιτέχνες απαγορεύεται να περάσουν στην αντίπερα όχθη του ανταγωνιστικού talent show.




Στο Star από την άλλη, πολιορκούν πρόσωπα χωρίς ρητές δεσμεύσεις και συμβόλαια με εταιρείες του Ομίλου ΑΝΤ1, όπως η Έλενα Παπαρίζου. Για το Rising Star συζητούν η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας. Η στελέχωση των κριτικών επιτροπών είναι άμεση προτεραιότητα, καθώς θεωρείται ότι τα ονόματα των κριτών θα δώσουν το στίγμα του κάθε show.
Πηγή: zappit.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs