Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Άρπαξε μωρό 11μηνών από τη μαμά του για να το βιάσει - Το βρήκαν ώρες μετά, με αίματα και σκισμένα ρούχα.


Μια μητέρα από στην Ινδία δήλωσε πως το 11 μηνών μωρό της απήχθη από το κρεβάτι του εν τω μέσω της νυκτός, βιάστηκε και...
κατάφερε να το εντοπίσει η αστυνομία δύο ώρες παρατημένο σε θάμνους, αναίσθητο και καλυμμένο στο αίμα.

«Ούρλιαξα. Ξύπνησα και η κόρη μου είχε εξαφανιστεί», έτσι περιγράφει η 25χρονη μητέρα τις πραγματικά εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν κατάλαβε πως το 11 μηνών κοριτσάκι της έλειπε από το κρεβάτι της.

Μετά από αγωνιώδεις έρευνες περίπου μιας ώρας από τη στιγμή που η μητέρα του κατάλαβε πως έλειπε από το κρεβάτι, το βρέφος βρέθηκε αναίσθητο, μέσα στα αίματα και γεμάτο σημάδια σε θάμνους στο Δελχί. Το βίαζαν για δύο ώρες. Η οικογένεια ζούσε σε μια σκηνή επειδή ο 27χρονος πατέρας κέρδιζε μόλις 2 λίρες την ημέρα από τη δουλειά του ως εργάτης σε συγκρότημα κατοικιών και δεν μπορούσαν να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα. Κοιμόντουσαν μαζί με τα δύο παιδιά τους στο ίδιο κρεβάτι.

«Πολλοί άνθρωποι κοιμούνται κοντά στις δουλειές τους στο Δελχί. Πίστευα ότι θα είμαστε καλά…Φώναζα για βοήθεια τόσο δυνατά που ξύπνησαν όλοι από τις κοντινές σκηνές και άρχισαν να ψάχνουν την κόρη μου. Έκλαιγα για βοήθεια» λέει η κοπέλα στην Daily Mail.




«Όταν είδα τους αστυνομικούς να κρατούν το μωρό μου σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Έκλαιγα. Πώς έγινε αυτό;» λέει η μητέρα ενώ διευκρινίζει πως ο άντρας της νιώθει απίστευτες ενοχές που δεν μπόρεσε να προστατεύσει την κορούλα του.

«Είμαι σοκαρισμένος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί στην οικογένειά μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αλλά ο Θεός θα τον τιμωρήσει για ό,τι έκανε στην κόρη μου. Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ τώρα. Θα φύγουμε. Αλλά τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγάλουμε χρήματα αλλά είμαστε συντετριμμένοι για να σκεφτούμε καθαρά» δηλώνει ο πατέρας στην Daily Mail.

Tο μωρό αναρρώνει από τα τραύματά του, με τον αναπληρωτή επίτροπο της Αστυνομίας Pushpendra Kumar να επιβεβαιώνει πως ένας άντρας έχει συληφθή και κατηγορηθεί για βιασμό. Μάλιστα, ο άντρας ομολόγησε πως άρπαξε το παιδί και το βίαζε για δύο ώρες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs