Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

18χρονη έκανε πρόταση στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της -Σάλος στη Βρετανία


Εκείνη πήγαινε Λύκειο και εκείνος ήταν ο επιστάτης του σχολείου της. Τα 42 χρόνια, που τους χώριζαν δεν ήταν εμπόδιο για τ...
ην Λίσα Μίλερ και τον Τζιμ Κερ να κάνουν σχέση.

Ο έρωτας του ζευγαριού δεν θα είχε μαθευτεί, εάν ένα βίντεο δεν έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σάλο και ποικίλα σχόλια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αυτό, η 18χρονη κάνει πρόταση γάμου στον 60χρονο φίλο της στη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη, που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

«Τζιμ, είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο και σε λατρεύω. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο τη σχέση μας και… με παντρεύεσαι;». «Ναι, βέβαια» απάντησε ο 60χρονος, φιλώντας στη συνέχεια την 18χρονη αγαπημένη του.





Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο και ζει σε προάστιο της Γλασκώβης. Η γνωριμία τους έγινε στο Λύκειο, όπου φοιτούσε η Λίσα και δούλευε ως επιστάτης ο Τζιμ. Οπως σημειώνεται, η σχέση τους προχώρησε μετά την αποφοίτηση της νεαρής.

Για να ζήσει τον έρωτά του, ο Τζιμ άφησε τη σύζυγό του και την οικογένειά του.


Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, που έγινε viral, η 32χρονη κόρη του Τζιμ, Αλισον, έγραψε στο Twitter: «Πρόκειται για τον μπαμπά μου και είμαι 32 ετών, οπότε φαντάζεστε πώς νιώθει η οικογένειά μου για όλα αυτά. Δεν έχουμε πια καμία σχέση μαζί του».

Η Αλίσον δεν είναι η μόνη που ένιωσε οργή για αυτή τη σχέση, με πολλούς χρήστες του Twitter να χαρακτηρίζουν αρρωστημένη την κατάσταση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs