Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοικτό ενδεχόμενο να τρέξει ο «σίφουνας» Μπολτ στο παγκόσμιο του 2017


Ο Γιουσέιν Μπολτ αφήνει ανοιχτή την πόρτα, για να τρέξει τόσο στα 100 όσο και στα 200 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της...
επόμενης χρονιάς. Ο Τζαμαϊκανός, που τον περασμένο μήνα τράβηξε την κουρτίνα στην Ολυμπιακή καριέρα του με την εξασφάλιση τριών χρυσών μεταλλίων για τρίτους στην σειρά Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε το σχέδιό του ήταν να αγωνιστεί μόνο στα 100 μέτρα στο Λονδίνο, αλλά ότι ο προπονητής του έχει άλλες ιδέες.

«Αυτό είναι το σχέδιο, αλλά έχω ακόμα να το συζητήσω με τον προπονητή μου,» είπε ο Μπόλτ στην τηλεόραση της Τζαμάικα, την Τρίτη.

«Ο Γκλεν Μιλς εξακολουθεί να θέλει να τρέξω και στα δύο, αλλά εγώ του είπα ότι θα ήθελα πραγματικά να κάνω τα 100 μέτρα. Αλλά στην έναρξη της σεζόν θα αποφασίσουμε ακριβώς τι θα συμβεί. Όμως αυτό είναι στο μυαλό μου».

................................


Ο Μπολτ έχει wild card, τόσο για τα 100 όσο και τα 200 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 5 έως 13 Αυγούστου, λόγω της νίκης του στις δύο κούρσες τον περασμένο χρόνο στο Πεκίνο. Ο Τζαμαικανός , που έχει στα 100 και στα 200 τα παγκόσμια ρεκόρ, με 9,58 και 19,19 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, από το 2009, είπε ότι δεν σκοπεύει να καλυτερεύσει εκείνους τους χρόνους. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα για εμένα. Απλά θέλω να πάω στα παγκόσμια πρωταθλήματα, να κάνω το καλύτερό μου, όπως πάντα, και να παραμείνω σε ένα ορισμένο επίπεδο. Αυτό είναι το σχέδιο».

Google+ Followers