Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Θρήνος για τον 21χρονο Σμηνίτη Γιάννη Χατζηδιάκο – «Σπάραξε το facebook»


Το ξημέρωμα του Σαββάτου στα Λεχαινά και τη Μυρσίνη ήταν βαρύ…
Η είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού και ο σοβαρός τραυματισμός ενός άλλου, σόκαρε τους πάντες. Ο μόλις 21 ετών Γιάννης Χατζηδιάκος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ενώ ο φίλος του και συνομήλικος Γιάννης Σπανός που οδηγούσε το αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Γιάννης Χατζηδιάκος, που υπηρετούσε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ήταν παιδί χαμογελαστό και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ήταν γιος του Ηλία, τεχνικού που εργάζεται στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η αδελφή του Βανέσσα που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Με τον Γιάννη Σπανό, οδηγό του αυτοκινήτου, που τραυματίστηκε σοβαρά, ο Γιάννης Χατζηδιάκος ήταν οι καλύτεροι φίλοι. «Και τα δύο παιδιά, είναι τα καλύτερα παιδιά των Λεχαινών», μας λέει κοινός του φίλος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε ο ένας από τους δύο φίλους.

Ο Γιάννης ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί στην περιοχή του Κάμπου, στη Μυρσίνη, τα Λεχαινά, το Νιοχώρι, την Κυλλήνη… Εργαζόταν στο γνωστό Jo Club πριν την στρατιωτική του θητεία και έτσι ήταν πολλοί αυτοί που τον γνώριζαν από το χώρο εργασίας του τα καλοκαίρια.

Το μοιραίο βράδυ είχε βγει με τον 21χρονο φίλο του που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Μαζί ήθελαν να διασκεδάσουν μιας και τη Δευτέρα θα ξεκινούσε ο φίλος του τη στρατιωτική του θητεία με λίγους μήνες διαφορά από το Γιάννη που είχε καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία στην Τρίπολη τον περασμένο Γενάρη και υπηρετούσε ως σμηνίτης στην 117 ΠΜ. Όμως έμελλε η βραδιά αυτή που πολλοί έχουν ζήσει χαρούμενα στη ζωή τους δίπλα σε φίλους, να έχει τραγική κατάληξη…


Η επιστροφή για το σπίτι δεν ολοκληρώθηκε. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του καρφώθηκε πίσω από το προπορευόμενο φορτηγό και τινάχτηκε στο πρανές του δρόμου σε αύλακα. Ο Γιάννης “έφυγε” ακαριαία… Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν εκεί στην θέση “Βαγγελέικα” δίπλα στο Καπελέτο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, τον βρήκαν νεκρό… Οι γιατροί στο Κ.Υ. Βάρδας περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του…

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.





Ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και οι εργαζόμενοι στο Δήμο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη.


Μηνύματα οδύνης στο Facebook

«Καλό ταξίδι μάγκα μου!! Εμείς οι φίλοι και οι συμμαθητές σου μια ζωή έτσι θα σε θυμόμαστε!! Χαμογελαστό!! Αυτή η στιγμή στη φωτο θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό ρε αντράκο!!!» γράφει ένα από τα μηνύματα που αφήνουν φίλοι του στο Facebook.

«Αν και σε ήξερα λίγους μήνες κατάλαβα αμέσως τι λεβέντης ήσουν.
Ωραίος ευγενικός άξιος εμπιστοσύνης.
Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν θα σε ξαναδώ….
Εύχομαι στους δικούς να ζήσουν να σε θυμούνται και στους φίλους σου να προσέχουν στο δρόμο όταν οδηγούν…», γράφει ένα άλλο.


«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τα νέα του ξαφνικού θανάτου του αγαπημένου μας σμηνίτη» περιγράφουν και από τη μονάδα που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία…

«Αλλο ενα νεο παιδι χαθηκε…ενα απο τα καλυτερα…ενας καλος συναδελφος…και ακομα καλυτερος φιλος…καλο δρομο αδερφε…» … «Καλό ταξίδι φιλαράκι μου Γιάννης Χατζηδιάκος … Ένα απο τα καλύτερα παιδιά που έχω συνεργαστεί !!» γράφουν δύο συνάδελφοί του στη δουλειά…
Πηγή: patrisnews, ilialive

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs