Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

23χρονη Μητέρα πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού. Όταν όμως έβαλαν το μωρό στο στήθoς της, έγινε το θαύμα!


23χρονη χάνει τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια του Τοκετού και θεωρείται Κλινικά Νεκρή. Δείτε όμως...
ΤΙ έγινε μόλις έβαλαν το νεογγέννητο στο Στήθoς της και 23χρονη Μητέρα πέθανε στη Γέννα από Επιπλοκές. Όταν όμως έβαλαν το Μωρό της στο Στήθoς, έγινε το Θαύμα!

Η έγκυος Shelly Cawley, από το Concord της Βόρειας Καρολίνας, είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα κρατήσει το πρώτο της παιδί στα χέρια της σύντομα. Αλλά η μέρα που η 23χρονη και ο άντρας της ανυπομονούν τόσο πολύ να έρθει, τελικά θα είναι ο χειρότερός τους εφιάλτης.

Καθώς η Shelly ξεκινάει τον τοκετό. οι γιατροί αναγκάζονται να της κάνουν επειγόντως καισαρική.


Το μωρό, η μικρή Rylan, γεννήθηκε εντελώς υγιής. Αλλά ένας θρόμβος κατά τη διάρκεια της επέμβασης έχει κλείσει μία πολύ σημαντική αρτηρία στο σώμα της Shelly. Η νεαρή μητέρα πέφτει σε κώμα.


“Οι γιατροί είχαν κάνει ότι μπορούσαν, αλλά ήταν σίγουροι πως θα την έχαναν. Ενώ έχει γεννηθεί το παιδί σου και είσαι τρισευτυχισμένος, σου λένε πως πρέπει να αποχαιρετήσεις για πάντα τη γυναίκα σου. Ένιωθα μουδιασμένος,” θυμάται ο Jeremy.

Αλλά τότε μία νοσοκόμα με το όνομα Ashley Manus είχε μία ιδέα: “Γνωρίζαμε πως η σωματική επαφή της μάνας με το παιδί της είναι πολύ δυνατή – οπότε γιατί να μην δουλεύει και προς τις δύο πλευρές;”


Έβγαλαν τα ρούχα του παιδιού και το έβαλαν πάνω στο στήθoς της μητέρας που είχε κώμα. Μόλις το μωρό ακούμπησε τη μητέρα, κοιμήθηκε αμέσως. “Την γαργαλίσαμε λίγο και την τσιμπήσαμε. Μετά από 10 λεπτά έβγαλε μία δυνατή κραυγή.”




Και συνέβη το απίστευτο: “Είδαμε την καρδιά της μητέρας να ζωντανεύει. Η κραυγή του μωρού επανέφερε τη μητέρα στον αγώνα. Μετά από μία εβδομάδα, η 23χρονη ξύπνησε εντελώς από το κώμα και τελικά, και για πρώτη φορά, κράτησε το μωρό της στα χέρια της.



Καθώς η γλυκιά μπέμπα τους γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια, η μητέρα αναπολεί το παρελθόν: “Πέρυσι πάλεψα για τη ζωή και φέτος έχω ένα υπέροχο κοριτσάκι 1 έτους. Όταν μεγαλώσει θα της πω πως μου έσωσε τη ζωή.”


Η Shelly και ο Jeremy Cawley δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι με το μικρό θαύμα που έσωσε τη ζωή της μητέρας. Ένα απίστευτο τέλος!

Πώς σας φάνηκε αυτή η ιστορία; Πιστεύετε πως έχει όντως τόση δύναμη ο δεσμός μητέρας-παιδιού;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs