Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου 2 αδερφών σε πολυτελές θέρετρο στις Σεϋχέλλες


Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της Annie Korkki και της χρηματίστριας αδερφής της Robin Korkki...

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν...
νεκρές την περασμένη Πέμπτη στη βίλα τους στο Maia Luxury Resort and Spa στις Σεϋχέλλες.

Η 37χρονη Annie και η 42χρονη Robin, που έκαναν διακοπές στο τροπικό νησί, βρέθηκαν νεκρές στο υπερπολυτελές διαμέρισμα. Από την προκαταρκτική εξέταση των αρχών δεν προέκυψαν σημάδια που να φανερώνουν βία ή επιθετικότητα στις δύο σορούς.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες τα έπιναν όλη μέρα την Τετάρτη και τις βοήθησαν μέλη του προσωπικού να μπουν στο δωμάτιό τους. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τις είδαν ζωντανές. Βρέθηκαν νεκρές το πρωί της Πέμπτης.




Η συντετριμμένη οικογένεια ψάχνει απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό των δύο αδερφών. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν χωρίς αισθήσεις στο ίδιο κρεβάτι, ενώ στο δωμάτιο δεν υπήρχαν σημάδια αναστάτωσης. Οι αρχές κατέσχεσαν ορισμένα φάρμακα που βρήκαν στο δωμάτιό τους στα πλαίσια της έρευνας.


Οι δύο γυναίκες θα έφευγαν αρχικά στις 22 Σεπτεμβρίου αλλά παρέτειναν την παραμονή τους μέχρι τις 24 του μήνα. Όσο έκαναν τις διακοπές τους ανέβαζαν φωτογραφίες τους στα social media και τίποτα δεν προμήνυε τον ξαφνικό θάνατό τους. "Το καλύτερο μέρος" σχολίαζε σε μια φωτογραφία που ανέβασε στις 17 Σεπτεμβρίου η Annie, χαρακτηρίζοντας το ταξίδι τους απερίγραπτο.
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs