Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Κέρδισε 3 εκατομμύρια δολάρια στο ξυστό και τα επένδυσε στα ναρκωτικά - Πλέον φλερτάρει με την ισόβια κάθειρξη


Ο 45χρονος Ronnie Music Jr. αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας φυλάκισης, καθώς παραδέχτηκε ότι επένδυσε ένα μέρος χρημάτων...
που κέρδισε από λαχείο στο εμπόριο μεθαμφεταμίνης. Την περασμένη χρονιά, ο ίδιος είχε κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια από ένα ξυστό που είχε παίξει, στην Τζώρτζια και ανάμεσα στα διάφορα πράγματα που μπορούσε να κάνει με τα λεφτά αυτά, σκέφτηκε να επενδύσει και ένα μέρος τους στη βιομηχανία των ναρκωτικών. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά την έρευνα της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι ο 45χρονος είχε συνεργαστεί με μια ομάδα κακοποιών προκειμένου να κερδίσει πρόσβαση σε μεγάλες ποσότητες μεθαμφεταμίνης, την οποία ήθελε να διανείμει στην Τζώρτζια.

Οι συνεργοί του πιάστηκαν όταν προσπάθησαν να πουλήσουν 5 κιλά της εν λόγω ουσίας, αξίας περισσοτέρων από 500.000 δολαρίων και κατά την έρευνα οι αρχές ταυτοποίησαν τον Music ως τον προμηθευτή. Στο σπίτι του στην περιοχή Ware County, βρέθηκαν μεθαμφιταμίνες αξίας μεγαλύτερης από 1 εκατομμύριο δολάρια, αρκετά οπλοπολυβόλα, χιλιάδες φυσίγγια και 600.000 δολάρια σε μετρητά.

Αφού δήλωσε ένοχος στις παραπάνω κατηγορίες, οι εισαγγελείς αποφάσισαν να του δώσουν ποινή φυλάκισης που να μην ξεπερνά τα 25 χρόνια. Βέβαια, αν αποδειχτεί ότι είναι εγκληματίας με καριέρα τότε θα αντιμετωπίσει την ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 35 χρόνων ή και ισόβια. Όπως δήλωσε ο Ed Tarver, συνήγορος του κράτους, ο Music δοκίμασε την τύχη του θέλοντας να αυξήσει τα εκατομμύρια που κέρδισε, τελικά όμως δεν τα κατάφερε και έφτασε στο σημείο να αντιμετωπίζει την πιθανότητα της ισόβιας κάθειρξης.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο 45χρονος περνάει μέρες στο κρατητήριο, καθώς το 2003 είχε βρεθεί ένοχος για ορισμένες απάτες, για παράνομη οπλοκατοχή, όπως και για τρομοκρατικές ενέργειες. Το 2007 φυλακίστηκε ξανά για κατοχή οπλοπολυβόλων και το 2009, επειδή διατηρούσε ένα εργαστήριο παραγωγής μεθαμφεταμινών, ενώ είχε και ναρκωτικά στην κατοχή του τα οποία προορίζονταν για διακίνηση. Τον Φεβρουάριο του 2015 η τύχη του χαμογέλασε και κέρδισε τα 3 εκατομμύρια, χωρίς να το περιμένει. Όπως είχαν δηλώσει μαζί με τη γυναίκα του τότε, θα αποταμίευαν ένα μέρος των χρημάτων αυτών, όμως δεν είπαν που θα ξόδευαν τα υπόλοιπα. Μάλλον όλοι ξέρουν πλέον...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs