Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Βρήκε στη σοφίτα του σορό γυναίκας που εξαφανίστηκε πριν από 40 χρόνια


Μια μακάβρια ανακάλυψη έκανε ένας νεαρός άνδρας στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας όταν ...
αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του πατέρα του.

Την Κυριακή το βράδυ, ο 33χρονος ανέβηκε στη σοφίτα της αγροικίας του πατέρα του στο Κλόπενμπουργκ. Προφανώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανέβαινε στη σοφίτα του σπιτιού τα τελευταία 40 χρόνια.

Στο σκονισμένο χώρο, ο άνδρας βρήκε τα λείψανα μιας γυναίκας που καλυπτόταν από άχυρα και φύλλα, αναφέρουν τα γερμανικά μέσα.

Το μόνο που είχε απομείνει από αυτήν ήταν ο σκελετός της και απομεινάρια των ρούχων που φορούσε εκείνη την εποχή. Τα ρούχα της αποτελούνταν από μερικά σακάκια, παντελόνια και παπούτσι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Γιόζεφ Σκάντε, δήλωσε πως «η ανακάλυψη αυτή είναι ένα πολύ ασυνήθιστο γεγονός».

Οι αρχές πιστεύουν πως τα λείψανα ανήκουν σε μια γυναίκα που εξαφανίστηκε πριν από 40 χρόνια από μία κατοικία περίπου 5 χιλιόμετρα από την συγκεκριμένη αγροικία. Η μητέρα τριών παιδιών, τότε, ήταν 28 ετών όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Η αστυνομία λέει πως η γυναίκα είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας και πως είχε εξαφανιστεί από το σπίτι κι άλλη φορά στο παρελθόν, περνώντας 6 εβδομάδες μέσα στο δάσος.




Μετά την διενέργεια νεκροψίας και οδοντιατρικής ανάλυσης, η αστυνομία λέει πως είναι σίγουρη ότι τα οστά ανήκουν στη συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν υποψιάζονται πως στο θάνατό της μπορεί να εμπλέκεται και κάποιο άλλο άτομο.

«Υποθέτουμε πως η γυναίκα ξάπλωσε για να κοιμηθεί και πως πάγωσε μέχρι θανάτου στη σοφίτα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs