Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

«Μάχη» για 400 εκατ. δολάρια και ακίνητα ανάμεσα σε Jolie-Pitt - Οι δύο τους είχαν υπογράψει ένα αναλυτικότατο προγαμιαίο συμβόλαιο


Παρόλο που τα πρώτα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την είδηση «βόμβα» για τον χωρισμό των Brad Pitt και Angelina Jolie δεν ...
ανέφεραν λέξη για προγαμιαίο συμβόλαιο, τελικά οι δύο σταρ του Χόλιγουντ αποδείχθηκαν πολύ πιο προνοητικοί απ' ό,τι φαντάζονταν οι δημοσιογράφοι και οι φαν τους.

Οι... κακές εμπειρίες που είχαν και οι δύο ηθοποιοί στην προσωπική τους ζωή φαίνεται πως τους είχαν προετοιμάσει ώστε αυτή τη φορά να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη. Έτσι, πριν από δύο χρόνια, όταν αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου έπειτα από πολυετή σχέση, οι «Μπραντζελίνα» έβαλαν την υπογραφή τους σε ένα αναλυτικότατο προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει με ακρίβεια... χειρούργου ποιος θα πάρει τι από την τεράστια περιουσία τους που αγγίζει τα 400 εκατ. δολάρια!
Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά σήμερα το TMZ επικαλούμενο πηγές από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, το πολυσυζητημένο συμβόλαιο όχι μόνο υπάρχει αλλά δεν... σπάει και με τίποτα, αφού έχει συναφθεί με τη βοήθεια μιας top νομικής ομάδας.

Google+ Followers