Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Είσαι άβγαλτος; Αυτές είναι οι 5 στάσεις για να την απογειώσεις


Αυτές είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν συμπεράνει ειδικοί μετά από νέες έρευνες οι 5 στάσεις που λατρεύουν οι γυναίκες…. 

1. Στα τέσσερα: Μία στάση που αγαπούν και τα δύο φύλα, για διαφορετικούς λόγους φυσικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πιο δημοφιλής και ταυτόχρονα μία από τις πιο κinκy και… Bρώμικες στάσεις…


2. Ιεραπoστoλική: Κλασσική αλλά αγαπημένη. Των γυναικών κυρίως γιατί οι άντρες την βαριούνται κάπως. Οι γυναίκες, απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη στάση όχι μόνο γιατί τους προσφέρει απόλυτη διείσδuση και άρα ηδoνή, αλλά και γιατί τους δίνει την ευκαιρία να έχουν οπτική επαφή με το σύντροφό τους. Ακόμα κι εκεί ο ρομαντισμός δε χάνεται!


3. Καβάλα στον άντρα: Είναι η στaση που η γυναίκα γίνεται cοw-girl και του… δίνει και καταλαβαίνει! Η συγκεκριμένη στaση, εκτός ότι κάνει αυτομάτως τη γυναίκα κυρίαρχο του παιχνιδιού, μπορεί να της προσφέρει πολλούς και απανωτούς oργασμoύς επειδή ακριβώς έχει το πάνω χέρι και ξέρει πού και πώς να τοποθετήσει το σώμα της. Το λάσο είναι εντελώς προαιρετικό!




4. Η στάση κουτάλι: Είναι μία στάση αρκετά βολική και άνετη η οποία φέρνει τους δύο συντρόφους… ασφυκτικά κοντά! Μπορεί να διαρκέσει πολύ, λόγω ακριβώς της φύσεως της στάσηs ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και λίγο «Βρωμόλoγα» για να ανάψουν ακόμα περισσότερο τα αίματα!


5. Εγκαταλείψτε το κρεβάτι: Ποιος είπε ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο το κρεβάτι και τίποτα άλλο; Αφήστε λοιπόν τα παραδοσιακά και πηγαίνετε προς κουζίνα μεριά. Καθίστε πάνω στο τραπέζι, ελπίζουμε να είναι μαζεμένο, και τραβήξτε κοντά το σύντροφό σας! Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή… Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τραπεζαρία ή ακόμα και πλυντήριο. Εκεί θα κολλήσουμε;
πηγή: pistepseto.net

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs