Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο 78χρονος Θ. Πατσούρης μιλάει για την πενθήμερη περιπέτειά του


Ο 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης, ο οποίος εντοπίστηκε ζωντανός μέσα σε ρέμα μετά από πέντε ημέρες, μίλησε στην ...
τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, για την πενθήμερη περιπέτειά του και αποκάλυψε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον βρουν ζωντανό.

Ο κ. Πατσούρης, ο οποίος νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, ταξίδευε προς την Αθήνα μέσω Τρίπολης όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, σύρθηκε πάνω στα προστατευτική κιγκλιδώματα και στη συνέχεια έπεσε μέσα σε ρέμα με πυκνή βλάστηση.

Αυτή η πυκνή βλάστηση ήταν, που του έσωσε τη ζωή αλλά παράλληλα 'έκρυβε' το αυτοκίνητό του. Κατά τη διάρκεια της πτώσης, ο ηλικιωμένος χτύπησε ελαφρά στα πόδια και τινάχθηκε στη θέση του συνοδηγού.




Ο 78χρονος ήταν διπλά τυχερός, καθώς γλίτωσε και από τα νερά της βροχής που είχαν συσσωρευτεί στην περιοχή λόγω των ισχυρών καταιγίδων.

Κατάφερε να αντέξει πέντε ημέρες χωρίς νερό και φαγητό και τελικώς εντοπίστηκε από ένα νεαρό βοσκό της περιοχής.

'Δεν πίστευα ότι θα με βρουν. Μέσα στο αυτοκίνητο κουβαλούσα κάποια τσουβάλια που πλάκωσαν το πόδι μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήταν κανένας εκεί όταν έπεσα. Δεν πίστευα ότι θα με βρουν. Δεν είχα τίποτα ούτε νερό ούτε φαγητό… Ίσως το ότι είχα κάνει 12 χρόνια στο στρατό να βοήθησε…' είπε ο 78χρονος, που ευχαρίστησε όσους κινητοποιήθηκαν για να τον βρουν και φυσικά την οικογένειά και τα αδέρφια του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs