Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόταση δισκογραφικής σε 80χρονο παππού με Αλτσχάιμερ - Προκάλεσε συγκίνηση το τραγούδι του με τον γιο του στο αυτοκίνητο (Video)


Συγκίνηση προκάλεσε σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου το βίντεο, στο οποίο ο 80χρονος Τεντ ΜακΝτέρμοτ που...
πάσχει από Αλτσχάιμερ τραγουδάει παρέα με τον γιο του στο αυτοκίνητο.

Ο συνταξιούχος υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική Decca Records, ύστερα από τα καρακόκε του στο αυτοκίνητο που λάτρεψαν οι διαδικτυακοί χρήστες.

Ο 40χρονος γιος του, Σάιμον, πίστεψε ότι το τραγούδι, ενώ οδηγούσαν στο Μπλάκμπερν της Μεγάλης Βρετανίας, βοήθησε τον πατέρα του στη μάχη με την αρρώστια.

Ο Τεντ, ο οποίος έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ από το 2013, έχει δυσκολία στο να αναγνωρίσει τον γιο του, αλλά μπορεί να θυμηθεί τους στίχους από διάφορα τραγούδια.

Ο Σάιμον δημοσίευσε το βίντεο που τραγουδούν με σκοπό να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση για την κοινότητα της νόσου Αλτσχάιμερ και κατάφερε να συγκεντρώσει 134.000 ευρώ.





Ο διευθυντής της δισκογραφικής Decca Records είδε το βίντεο και προσκάλεσε τον Τεντ, ο οποίος έγινε γνωστός και ως «The Songaminute Man», σε μια ηχογράφηση.

Έτσι, ηχογράφησαν το τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα «You Make Me Feel So Young» και τα έσοδα από την πώληση του δίσκου θα δοθούν στην κοινότητα και στην οικογένεια του Τεντ.

Ο δίσκος του αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs