Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίκαλα: Φωτογράφιζε προπληρωμένες κάρτες και έπαιζε στοίχημα


Θύματα ενός σχεδόν τέλειου κόλπου έπεσαν δυο ιδιοκτήτες...
περιπτέρων

Οι ιδιοκτήτες δυο περιπτέρων και ενός καταστήματος ψιλικών στην πόλη των Τρικάλων έπεσαν θύματα ενός φανατικού με τον τζόγο νεαρού, που τους ζητούσε να του εκδώσουν προπληρωμένες κάρτες διαδικτύου και, αφού κατάφερνε να φωτογραφίσει τους κωδικούς, προφασιζόταν ότι δεν είχε χρήματα!

Ο 33χρονος Έλληνας εμφανίστηκε στα θύματά του τάχα απασχολημένος με το κινητό του και ζήτησε συνολικά την έκδοση τριών προπληρωμένων καρτών αξίας 100 ευρώ η καθεμία. Όταν οι καταστηματάρχες του τις έδωσαν, κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία των κωδικών αριθμών τους χωρίς να τον αντιληφθούν. Μετά, έκανε πως έψαχνε τις τσέπες του και διαπίστωσε δήθεν πως δεν είχε χρήματα, με αποτέλεσμα να φεύγει χωρίς να αγοράσει τις κάρτες.




Ωστόσο, η κομπίνα του αποκαλύφθηκε από τρίτο θύμα του που κατάλαβε τι έκανε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Ώσπου να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όμως, πρόλαβε να ενεργοποιήσει δύο από τις κάρτες σε ιστοσελίδες στοιχηματισμού χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που είχε καταγράψει! Τελικά, ο 33χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του απήγγειλε κατηγορίες για απάτες και απόπειρα απάτης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs