Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Εξεταστική τελικά ο Θέμος Αναστασιάδης - Την ερχόμενη εβδομάδα Βαρδινογιάννης και Κυριακού


Θα προσέλθει και θα καταθέσει ο Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα δάνεια των ΜΜΕ και των...
κομμάτων. Ο εκδότης του “Πρώτου Θέματος” με επιστολή του προς την Εξεταστική ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την πρόσκληση της Επιτροπής, ζητώντας από το προεδρείο να ορίσει εντός των επόμενων 15 ημερών την ημερομηνία παρουσίας του στην Εξεταστική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμος Αναστασιάδης, αρχικά, είχε απορρίψει την πρόσκληση της Εξεταστικής Επιτροπής. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και σε επιστολή που απέστειλε στο προεδρείο της Επιτροπής ο γενικός διευθυντής της εφημερίδας Μπάμπης Κούτρας είχε δηλώσει ότι ο εκδότης του “Πρώτου Θέματος” βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει, προτείνοντας μάλιστα να καταθέσει, αντί του Θέμου Αναστασιάδη, ο ίδιος. Η άρνηση Αναστασιάδη να παραστεί στην Εξεταστική είχε φέρει τις αντιδράσεις των περισσότερων βουλευτών, οι οποίοι αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον εκδότη προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στην Εξεταστική.




Εξάλλου, η Εξεταστική Επιτροπή, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, έχει καλέσει την ερχόμενη εβδομάδα για κατάθεση τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Star) και τον Θοδωρή Κυριακού (ΑΝΤ1). Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με επιστολή του γνωστοποίησε στην Εξεταστική ότι δεν βρίσκεται μεταξύ των μελών του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού και πως δεν έχει εκτελεστικά καθήκοντα στο κανάλι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs