Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Απίθανοι διάλογοι στην δίκη Λιάγκα-Σταμάτη με Σπυροπούλου! - Η πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν εξαιρετικά ενημερωμένη για τα τηλεοπτικά δρώμενα


«Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά...
Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ».

Μια συζήτηση διάρκειας 3,5 ωρών, με υπερανάλυση του τηλεοπτικού τοπίου, απολαυστικές ατάκες, ακόμα και με εμπλοκή της Κοτιγιάρ, εκτυλίχθηκαν χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Παρά τις προσπάθειες της πλευράς Γιώργου Λιάγκα και Σάσας Σταμάτη να βρεθεί εξωδικαστικά λύση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια του Alpha έμεινε αμετακίνητη στη θέση της και προχώρησε κανονικά στην εκδίκαση της αγωγής σε βάρος τους. Μετά την εκπομπή Tatiana Live που παρουσίασε απόσπασμα από τους διαλόγους που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, η σημερινή Espresso φέρνει στο φως μερικές από τις απίθανες ερωταπαντήσεις.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, ενημερωμένη για τα τηλεοπτικά δρώμενα, διατύπωσε ορισμένα ερωτήματα όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας των εκπομπών. Ενδεικτική είναι η ερώτηση προς τον μάρτυρα (από την πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου), γενικό διευθυντή του Alpha, Κωνσταντίνο Σούσουλα:

Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!

Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!

Μάρτυρας: Η Μαριόν Κοτιγιάρ ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.

Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ.




Τους συνεργάτες της από το Πρωινό κλήθηκε να στηρίξει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έκανε λόγο για μια εκπομπή χαλαρή, τονίζοντας πως τα σχόλια των παρουσιαστών βασίστηκαν σε ρεπορτάζ: «Πριν κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή. (…) Το θέμα των απολύσεων σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή. Γνωρίζω για απομάκρυνση έξι ατόμων. Ήταν αρχισυντάκτες. Δεν αλλάζουν κάθε τρεις εβδομάδες! Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια. Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε ότι δεν είχαν καλή συνεργασία. Σε μια σεζόν δεν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από μια εκπομπή. (…) Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει άμεσο λόγο στον αρχισυντάκτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει στο αυτί του. Αν ο Λιάγκας και η Σκορδά εισηγηθούν ότι δεν τους κάνω, θα φύγω».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs