Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του μικρού Μπεν: Μάρτυρας αποκαλύπτει πώς πέθανε και πού είναι θαμμένος


Μια νέα εξέλιξη ήρθε στο φως αναφορικά με την τύχη του μικρού Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε στην Κω το 1991.

Εδώ και 25 χρόνια...
τόσο οι γονείς του όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν τα ίχνη του ή κάποιο σημάδι για το τι απέγινε.

Κατά καιρούς εξετάζονται διάφορα στοιχεία, παιδιά τα οποία μοιάζουν εμφανισιακά με το πώς θα έμοιαζε ο Μπεν αν ζούσε μέχρι σήμερα ή αυτόπτες μάρτυρες που υποτίθεται ότι τον είδαν.

Οι γονείς του, παρά το χρονικό διάστημα που έχει περάσει, δεν χάνουν την ελπίδα τους αλλά η τελευταία ενημέρωση που είχαν από τις Βρετανικές αρχές μπορεί να ήταν η οριστική.

Σύμφωνα με αυτά που δήλωσε η μητέρα του Μπεν, η αστυνομία την ενημέρωσε πως ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως γνωρίζει την ταυτότητα του δολοφόνου του Μπεν.




Σύμφωνα με την μαρτυρία του, πρόκειται για έναν εργάτη ο οποίος δούλευε τότε στο νησί. Μάλιστα, τους υπέδειξε και δυο σημεία, στα οποία δεν έχουν ακόμα ψάξει, στα οποία φέρεται ο εργάτης να έθαψε τον μικρό μετά που τον σκότωσε.

Ο εργάτης, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία, πέθανε από καρκίνο το 2015, δεν σκότωσε ηθελημένα τον Μπεν αλλά πανικοβλήθηκε και για αυτό δεν το ανέφερε στις αρχές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs