Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Βασιλακόπουλος «φωτογραφίζει» τον επόμενο τεχνικό της Εθνικής - Αφήνει υπόνοιες για μεγάλο όνομα


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μίλησε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην επανεκλογή του, αλλά και στο...
θέμα του επόμενου προπονητή της Εθνικής Ελλάδος. Δήλωσε ότι έχει κάτι στο μυαλό του και πως ίσως ο διάδοχός του Φώτη Κατσικάρη να είναι άνθρωπος που έχει κάτσει ξανά στον πάγκο της γαλανόλευκης. 


Αναλυτικά μίλησε στον Arena FM για: 

-την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΟΚ: «Αποδεικνύει το αποτέλεσμα των εκλογών, την καλή σχέση που έχει η διοίκηση Ομοσπονδία με τη βάση, το σύνολο των σωματείων. Είναι ένα κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση που έχει ανεβάσει το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι σημαντικό πως προστατεύεις την εγχώρια αθλητική παραγωγή. Βλέπετε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο που δεν έγινε αυτό. Το μπάσκετ είναι αυτοί οι εργάτες του αθλήματος που δουλεύουν για το μπάσκετ σε κάθε άκρη της Ελλάδας κάτω από αντίξοες συνθήκες και δεν τους αλλάζω». 

-την προσφορά του Παναγιώτη Φασούλα: «Ο Φασούλας έχει προσφέρει πολλά και γι’ αυτό και τον τιμήσαμε. Έχουμε άριστη σχέση και είναι καθημερινά στην Ομοσπονδία». 





-την wild card: «Με τη Wild cart θα δούμε τα συν και πλην της κάθε υποψηφιότητας. Θέλουμε να έχουν κόσμο τα γήπεδα. Η επιτροπή από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει». 

- το θέμα του προπονητή της Εθνικής: «Τον κόουτς της Εθνικής θα τον συζητήσουμε. Έχω κάτι στο μυαλό μου. Μπορεί να είναι και κάποιος που έχει ξαναδουλέψει στην Εθνική. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Όταν θα έρθει η ώρα θα τα πούμε».
Πηγή: SportFM

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs